Vuslat bu akşam var mı? vuslat yeni sezon ne zaman başlayacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat bu akşam var mı? Vuslat dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Dizi severler, Vusta yeni sezon tarihini araştırmaya başladı. Bu haberimizde Vuslat dizisinin yeni sezon başlangıç tarihini, yeni sezon fragmanını ve diğer detaylarını sizler için hazırladık...

Vuslat bu akşam var mı? vuslat yeni sezon ne zaman başlayacak?
Yayın Tarihi: 2.09.2019 14:14:00

Başrollerinde Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın yer aldığı TRT 1'in sevilen dizisi Vuslat'ın yeni sezonu ne zaman başlayacak? Dizi severler bu sorunun yanıtını araştırmaya başladı. Heyecan dolu bölümleriyle izleyiciyi adeta 'ekrana kilitleyen' Vuslat dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Vuslat dizisi yeni sezonu ne zaman başlayacak? Bu akşam Vuslat yeni bölüm yayınlanacak mı? Cevaplar haberimizde...

Geçtiğimiz sezonu heyecan dolu sezon finali bölümüyle kapatan Vuslat, yeni sezonuyla TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Sezon finali bölümünde Kerem'in itirafı Çağlar ailesinde büyük şok yaşatmıştı! Öte yandan Kerem'in planları da alt üst olacak mı? 

Vuslat Yeni Bölüm Bu Akşam Var Mı?


TRT 1 yayın akışında Vuslat dizisi yeni bölüme yer verilmedi. Vuslat dizisinin yeni bölümü ne yazıkki 2 Eylül Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanmıyor.

Vuslat Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?



Vuslat dizisi 1. sezonunda 20. bölümüyle sezon finali yapmış ve tatile girmişti. Artık 2. sezon için geri sayım başladı. Vuslat dizisinin yeni sezonuyla ilgili TRT 1 ve dizinin yapımcısından henüz resmi bir tarih gelmedi ancak Vuslat 21. bölümün Eylül ayının 2. haftasında yayınlanması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR