Vurgun dizisinde işler kötüye gidiyor! Reytingleri giderek düşüyor

Fox TV'nin yeni başlayan iddialı dizisi Vurgun dün akşam 3. bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan 3. bölümüyle reytingleri biraz daha düşen Vurgun dizisi için tehlike çanları çalmaya başladı. işte detaylar...

Vurgun dizisinde işler kötüye gidiyor! Reytingleri giderek düşüyor
Yayın Tarihi: 21.02.2019 12:32:00

Fox TV'nin iddialı yeni dizisi Vurgun dün akşam 3. bölümüyle ekranlara geldi. 3. bölüm reytingleri biraz daha düşen Vurgun dizisi hayranlarını korkutmaya başladı. İşte detaylar...

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in, senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür'ün üstlendiği Vurgun dizisi dün akşam 3. bölümüyle ekranlara geldi. Reytingleri ilk ve ikinci bölümüne oranla biraz daha düşen Vurgun dizisi rakiplerinin oldukça gerisinde kaldı. 

Başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli ve Begüm Birgören'in paylaştığı Vurgun dizisinin kadrosunda Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular da yer alıyor. 



Vurgun dizisinde işler kötüye gidiyor

Gerek oyuncuları gerek konusuyla dikkat çeken ve çok beğenilen Vurgun dizisinin 3. bölüm reytingleri biraz daha düştü. 

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen ikinci bölümüyle Vurgun dizisi, Total'de 4,39 reytingle 10. sırada yer alırken; AB'de 5,17 reytingle 4. sırada yer almıştı.


Dizideki olay akışını garip bulan izleyiciler, Vedat'ın her yere yetişmesine bir hayli sinirlendi. Hal böyle olunca Vurgun'un 3. bölüm reytingleri ise iyice düştü. Böylece 20 Şubat akşamının kazanını Vurgun'un en büyük rakibi Kuzgun oldu.

Vurgun 3. bölümüyle; Total'de 3,4 reytingle 12. sırada yer alırken, AB'de 3,56 reytingle 9. sırada yer aldı.

Yani Vurgun 3. bölüm reytingleriyle güçlü rakipleri Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul ve Kuzgun dizisinin gerisinde kaldı.



Vurgun 3. bölümde neler yaşandı?

Reyhan Kemal’e bakması ve ona yardımcı olması için Asya’ya gider. İyice sıkışan Asya sırrıyla beraber Kemal’in hayatına girmeyi kabul edecek midir? Kemal ilk defa oğluyla bir bağ kurmaya başlarken bu durum Vedat’ı fazlasıyla gerer ve Reyhan’la karşı karşıya gelmelerine sebep olur. Öte yandan Vedat ve Kemal’in arasındaki savaşın ilk adımları atılır.

Vedat yanık fabrikanın satışını gerçekleştirmek ister. Acaba Vedat’ın kurguladığı plan işleyecek, her şeyini kaybeden Kemal babasından kalan yanık fabrikayı da kaybedecek midir? Kemal ve Vedat’ın girdiği bu savaş tüm ilişkileri geri dönülmez bir yola sürükleyecektir. 

Vurgun 4. bölümüyle 27 Şubat Çarşamba akşamı Fox TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR