Vurgun dizisi tarih yazıyor! Çarşamba akşamlarının kaderini değiştirdi

Fox TV'nin iddialı yeni dizisi Vurgun dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi. İki haftadır oldukça başarılı reytingler elde eden Vurgun dizisi çarşamba akşamlarının kaderini değiştirdi. İşte detaylar...

Vurgun dizisi tarih yazıyor! Çarşamba akşamlarının kaderini değiştirdi
Yayın Tarihi: 14.02.2019 11:22:00

Fox TV'nin iddialı yeni dizisi Vurgun dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi. 

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in, senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür'ün üstlendiği Vurgun dizisi dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli ve Begüm Birgören'in paylaştığı Vurgun dizisinin kadrosunda Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular da yer alıyor. 

Özellikle Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul gibi oldukça başarılı ve reyting rekortmeni dizilerle reyting yarışına giren Vurgun iki haftadır oldukça başarılı reytingler elde etmeyi başardı.  Star TV'de Kuzgun dizisinin de başladığı 13 Şubat akşamında Vurgun dizisi yine oldukça başarılıydı.



Vurgun 2. bölümüyle Total'de 4,39 reytingle 10. sırada yer alırken; AB'de 5,17 reytingle 4. sırada yer aldı.


Öte yandan Vurgun dizisinin 2. bölümü çok beğenildi. Özellikle Kemal karakterine hayat veren Erkan Petekkaya'nın performansına adeta bayılıyor. Vurgun dizisinin gerek hikayesi gerek oyuncularıyla çarşamba akşamının kaderini değiştirdi. 



Vurgun 2. bölümde neler yaşandı?

Öykü Mete’ye olan aşkını Ayaz’ın anlamasına şaşkın ve ona böyle bir koz verdiği için gergindir. Diğer yandan da Ayaz’ın sikayetini geri almasi için ikna edici bir yol bulmaya çalışır. Doğan ve Cem’in Ayaz’dan özür dilemelerini sağlar fakat Ayaz geri adım atmaz.. Öykü'nün de vazgecmeye niyeti yoktur.

Öykü’nü Ayaz’ı vazgeçirme çabaları onları birbirlerine yakınlaştıracak olaylara sebep olur. Bu arada Mete ve Şeyma’nın arkadaşlıkları başlar başbaşa yemeğe çıkarlar. Ayaz’ın Şeyma’yla tanışmasında yaşananlar Mete de soru işareti bırakır.. Burcu , Emre’ye olan duygularını açıklamaya karar verir. Bunun için Öykü’nün de yardımıyla bir sinema organizasyonu yapar. Ama gece hiç de düşündüğü gibi bitmez.

Vurgun dizisi 3. bölümüyle 20 Şubat Çarşamba akşamı Fox TV'de...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR