Vurgun 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Şubat FOX TV Ahmet Kaya sahnesi

Vurgun 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Şubat çarşamba Vurgun 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vurgun 4. bölüm fragmanı neler olacak? Ekranların en çok merak edilen dizisi Vurgun yeni bölümde yaşanacaklar neler? İşte Vurgun 4. bölüm fragmanı yaşanacaklar.

Vurgun 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Şubat FOX TV Ahmet Kaya sahnesi
Yayın Tarihi: 20.02.2019 22:57:00

Vurgun 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV ekranlarında yayınlanan Vurgun 4. bölüm tanıtımı çıktı mı? 27 Şubat FOX TV ekranlarında yayınlanacak Vurgun 4. bölüm fragmanı neler olacak? Ekranlarda rekorlar kıran Vurgun yeni bölüm tanıtımı çıktı mı? Vurgun son bölüm tanıtımı sizlerle?

Vurgun 4. bölüm fragmanı neler olacak?

FOX TV ekranlarında Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın başrollerinde yer aldığı Vurgun 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vurgun 4. son bölüm fragmanı neler olacak. Ekranlarda yeni bir döneme damga vurmaya çalışan Vurgun'da Ahmet Kaya sahnesi ekrana kitledi.

Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay'ın başrollerde oynadığı Vurgun'un 3. yeni bölümünde Reyhan Kemal’e bakması ve ona yardımcı olması için Asya’ya gider. İyice sıkışan Asya sırrıyla beraber Kemal’in hayatına girmeyi kabul edecek midir?




Kemal ilk defa oğluyla bir bağ kurmaya başlarken bu durum Vedat’ı fazlasıyla gerer ve Reyhan’la karşı karşıya gelmelerine sebep olur. Öte yandan Vedat ve Kemal’in arasındaki savaşın ilk adımları atılır. Vedat yanık fabrikanın satışını gerçekleştirmek ister. Acaba Vedat’ın kurguladığı plan işleyecek, her şeyini kaybeden Kemal babasından kalan yanık fabrikayı da kaybedecek midir? Kemal ve Vedat’ın girdiği bu savaş tüm ilişkileri geri dönülmez bir yola sürükleyecektir.

VURGUN 4. BÖLÜM YENİ FRAGMANI

Vurgun 4. bölüm fragmanı çıkar çıkmaz burada yer alacak.

VURGUN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?



Rüzgar ve Zeynep arasında oynanan ‘aşk oyununa’ Kutay, inanmak istemez. Zeynep’in kalbini hep cepte sanan Kutay, Zeynep’in yanında başka bir adamı, Rüzgar’ı, görünce sarsılır. Kasabaya gelen bu yabancının gerçekte kim olduğunu araştırıp bulmak için kolları sıvar. Rüzgar’ı, Zeynep’in yanında görünce köşeye sıkışan Kutay’ın ikna çabaları ile Zeynep’in kafası karışır. Kutay’ı gördüğünde kalbinde anılar yeniden canlanmıştır ama öfkesi ve acısı anılardan daha tazedir. Muammer, torunu Zeynep’i mutlu etmek için O’nu en sevdiği yere çocukluğunun sihirli sözcükleri Aganta Burina Burinata’ya ev sahipliği yapan tekne Moby Dick’e götürür. Rüzgar ve Zeynep arasındaki tek gecelik oyun, Kutay’ın İstanbul’a dönmekten vazgeçme kararı ile devam etmek zorundadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR