Vurgun 3. bölüm 2. fragman izle! Kemal Vedat'ı öldürecek mi?

Fox TV'nin yeni başlayan iddialı dizisi Vurgun'un 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kemal'le Vedat arasındaki gerilimin iyice arttığı fragman izleyenleri şimdiden gerdi. İşte detaylar...

Vurgun 3. bölüm 2. fragman izle! Kemal Vedat'ı öldürecek mi?
Yayın Tarihi: 18.02.2019 22:17:00

Yapımcılığını GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’nin oturduğu ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı Vurgun dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Vurgun 3. bölümü herkes heyecanla bekliyor. Vurgun 3. bölüm 2. fragmanında ise Kemal ve Vedat arasındaki gerginlik iyice tırmanıyor. İşte detaylar...

Başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay’ın paylaştıkları Vurgun'un kadrosunda Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı isimler yer alıyor. 

Çarşamba akşamlarının başarılı yapımlarından biri olmayı çok kısa bir sürede başaran Vurgun'un 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Peki Kemal Vedat'ı öldürecek mi?

Geçtiğimiz hafta Vedat'la Kemal arasındaki gerilimin tırmanacağı sinyalleri verilirken, beklenen hamle Vurgun 3. bölüm 2. fragmanında geldi. Peki Kemal Vedat'ı öldürecek mi?




Vurgun 3. bölüm 2. fragmanında Vedat'a giden Kemal, onun söylediklerine daha fazla dayanamadı ve silahını çekti. Peki Kemal Vedat'ı öldürecek mi?

Henüz bu sorunun cevabını bilemiyoruz ama Vurgun 3. bölüm 2. fragmanında dikkat çeken diğer bir detay, Reyhan'ın Kemal'i durdurmak için koşmasıydı.

Vurgun 3. bölümüyle 20 Şubat çarşamba akşamı Fox TV ekranlarında olacak.

Videodan Vurgun 3. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

İşte Vurgun 3. bölüm 2. fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR