Volkan Oran kimdir? Tarkan taklidi mi yapıyor

Genç şarkıcı Volkan Oran yeni klibini çıkardı. Volkan Oran kimdir? Sorusu araştırılmaya başlandı. Volkan Oran son klibinde Tarkan dansı mı yaptı Tarkan taklidi mi yapıyor? Volkan Oran Tarkan eleştirilerine ne dedi?

Volkan Oran kimdir? Tarkan taklidi mi yapıyor
Yayın Tarihi: 17.07.2019 00:38:00

Genç şarkıcı Volkan Oran, yeni klibini çıkardı. Yeni klibi sonrası Volkan Oran'a "Tarkan'ı taklit ediyor." eleştirileri yöneltildi. Volkan Oran, kendisine gelen "Tarkan" eleştirilerine yanıt verdi. Volkan Oran'ın yeni klibi ve kendisi merak ediliyor. Volkan Oran kimdir? Sorusu sorulmaya başlandı.

"Delinin Biriyim" bestesinin klibini yayınlayan Volkan Oran, "Benim yarışım kendimle..." dedi. İnstagram hesabından paylaşım yapan şarkıcı Oran, "Burada bir emek var. Tamamen benim iradem dışında atılmış bir başlık yüzünden Tarkan gibi bir dünya starımıza rakip olarak lanse edilmekten son derece rahatsız olduğumu bilmenizi isterim." dedi. 

VOLKAN ORAN KİMDİR? NERELİ, KAÇ YAŞINDA

1989 İstanbul doğumlu olan Volkan Oran, İstanbul'da dünyaya geldi. İlk kez sahneye Bahçeşehir Belediyesi'nin konseriyle çıkan Volkan Oran, Delinin Biriyim klibiyle sosyal medyayı salladı. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR