Vedat Muriqi Resmen Fenerbahçe'de! Vedat Muriç'de İşlem Tamam

Çaykur Rizespor'da forma giyen Vedat Muriqi'nin transferi yılan hikayesine dönmüştü. Galatasaray'ı isteyen Vedat Muriç, Fenerbahçe'ye imza atmamak için Çaykur Rizespor'da kalacağını açıklamıştı. Ancak Fenerbahçe Vedat Muriç transferini tamamladı! Muriç Fenerbahçe'de!

Vedat Muriqi Resmen Fenerbahçe'de! Vedat Muriç'de İşlem Tamam
Yayın Tarihi: 6.07.2019 12:17:00

Transfer sezonunun en tartışılan ve transferi yılan hikayesine dönen ismi şüphesiz Vedat Muriqi olmuştu. Vedat Muriç için, hem Galatasaray hem de Fenerbahçe devreye girmiş, Kosovalı forvet oyuncusu Galatasaray'ı tercih etmişti.

Çaykur Rizespor Başkanı, Galatasaray'ın yaptığı 3 milyon 750 bin euro + 1 yıllık kiralık Ozornwafor teklifini kabul etmemişti. Fenerbahçe ise Vedat Muriqi için 6 milyon euro önerdi! Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, Vedat Muriç transferi için resmen el sıkıştı. Fenerbahçe, şimdi de golcü oyuncu Muriç ile görüşmeye başladı. Vedat Muriqi'nin de ikna edilmesiyle transfer netlik kazandı! 


VEDAT MURİÇ TAKIMDA KALACAĞINI AÇIKLAMIŞTI AMA FENER TRANSFERİ BİTİRDİ 

Transfer döneminde böyle olayların yaşanabileceği biliniyor. Vedat Muriç de kulüp yönetimi ile yaşadığı fikir ayrılıklarının ardından sosyal medyadan takımda kalacağını açıklamıştı ancak Fenerbahçe ile anlaşma sağlandı. Vedat Muriç, gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek. Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Vedat Muriç'in menajeriyle görüşüp transferi sona erdirdi. 

Vedat Muriç'in de Galatasaray'da oynamak istediği yönündeki iddiaları yalanladığı ve Fenerbahçe forması giymek için heyecanlandığını ifade ettiği öğrenildi. Vedat Muriç, kısa süre içinde kendisini Fenerbahçe'li yapan resmi sözleşmeyi imzalayacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR