Ve Sergio Ramos İstanbul'da!

Galatasaray'ın renklerine katmak istediği yıldız futbolcu Sergio Ramos'un uçağı iniş yaptı.

Ve Sergio Ramos İstanbul'da!
Yayın Tarihi: 30.08.2023 10:22:00

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Sergio Ramos ile 1 artı 1 yıllığına anlaşmanın son demlerine gelen Galatasaray, Sergio Ramos transferini açıklamak için dakikaları sayıyor.

Dün akşam Molde'yi 2-1 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanan Galatasaray için Ramos transferi bitiyor.  Sarı-Kırmızılılar, bir süredir İspanyol futbolunun yıldızı 37 yaşındaki Sergio Ramos’la görüşüyordu. Ramos'un Icardi ile yakın arkadaş olması, Icardi'nin de bu transfer sürecinde büyük rol oynadığı biliniyor. 


37 yaşındaki yıldız futbolcunun Instagram'da son günlerde Icardi ve Muslera'nın gönderilerini karşılıklı olarak beğenmesi de transferin bittiğine dair yorumlara neden olmuştu. Dün de yıldız futbolcu resmen açıkladı.

Galatasaray'ın Ramos’la 1 artı 1 senelik kontrat imzalanması bekleniyor. Ramos'un Arap Yarımadası’ndan çok büyük teklifler almasına rağmen kariyerini Avrupa’da noktalamayı istediği için sarı kırmızılıların teklifine sıcak bakmıştı. Ramos’la, Beşiktaş da ilgilenmişti ancak Ramos, Beşiktaş'ın Avrupa'da istediği seviyede olmadığı için Galatasaray'ın teklifine sıcak bakmıştı.

Sergio Ramos dün Instagram hesabından uçaktan bir fotoğraf paylaşınca sarı kırmızılı camia heyecanlandı. Bu paylaşım sonrasında sosyal medyada, "Ramos geliyor" "Bu uçak İstanbul'a inecek" yorumları yapıldı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR