Vakıfbank ve bir özel banka tarafından yeni açıklama yapıldı! 70.000 TL ödeme hemen hesaba yatıyor

Vakıfbank ve bir özel banka tarafından yeni açıklama yapıldı! 70.000 TL ödeme hemen hesaba yatıyor

Vakıfbank ve bir özel banka tarafından yeni açıklama yapıldı! 70.000 TL ödeme hemen hesaba yatıyor
Yayın Tarihi: 17.03.2023 21:18:00

Vakıfbank ve Finansbank tarafından başlatılan yeni kredi kampanyası gelir belgesiz olarak vatandaşlara sunulacağı açıklandı. 70.000 TL 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların banka kredi politikalarına uygun olup kredi puanı da yüksek olması durumunda bireysel ihtiyaç kredisi olarak bu bankalar üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak Acil para ihtiyacını çözebilmektedirler. Vakıfbank ve Finansbank yapmış oldukları Bu kampanyada vatandaşların kredi notunu kredi puanına göre belirleyerek daha hızlı bir şekilde işlem yapacak ve özellikle de emekli olup emekli maaşlarını taşımaları durumunda daha yüksek limitlerde krediye imkanı sağlayacaktır.

Vakıfbank üzerinden kredi başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız nakit ihtiyacınızın olması durumunda işlemlerinizi yapabileceğiniz bu Kredi kampanyasında özellikle şubelere gitmeden işlemler 5 dakika içerisinde Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Vakıfbank internet sitesi üzerinden veya internet şubesi üzerinden yapmış olduğunuz başvurular hızlı bir şekilde kimlik numaranız üzerinden sorgulanır ve ne kadar kredi onayı aldığınız hakkında bilgiler sizlere verilmektedir.

Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusuna oturduğunuz yerden yapmak istiyorsanız Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak bu işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. SMS ile kredi başvurusunda bulunmak isteyen tüm vatandaşlar t.c kimlik numarasını 50-30 numarasına mesaj olarak göndermeleri halinde Kredi başvurusunu gerçekleştirecekler t.c kimlik numarası üzerinden yapılacak olan sorgulama sonrasında da ne kadar kredi onayı aldıklarını hemen görebileceklerdir.

Vakıfbank ve Finansbank üzerinden mart ayı sonuna kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası devam edecek ve Bu bankanın güncel faiz oranlarını öğrenmek için resmi internet sitelerine giriş yapmanızı istenmektedir. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR