Vakıfbank hesabı olanlar dikkat! Son dakika...

Vakıfbank hesabı olanlar dikkat! Son dakika...

Vakıfbank hesabı olanlar dikkat! Son dakika...
Yayın Tarihi: 20.06.2023 09:26:00

Vakıfbank, TC kimlik numarasının son rakamları 0, 2, 4, 6 veya 8 olan kart sahiplerine özel bir kampanya sunmaktadır. Bu kampanya kapsamında, belirli şartları sağlayan müşterilere 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sağlanmaktadır. Vakıfbank kartı olan vatandaşlar, nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılayabilirler.

Başvuruda bulunmak isteyen müşteriler, en yakın Vakıfbank şubesine giderek veya Vakıfbank Mobil uygulaması üzerinden başvuruda bulunabilirler. Uygun şartları sağlayan kart sahipleri, kimlikleriyle birlikte bireysel müşteri temsilcisi ile iletişime geçerek kredi başvurusunda bulunabilirler. Başvurular onaylandıktan sonra, müşterilere 90.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanı sağlanmaktadır.

Vakıfbank kartı olan kişiler, bu kampanya ile ihtiyaç kredisi avantajlarından yararlanabilirler. 90.000 TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını karşılamak için Vakıfbank'ın sunduğu bu kredi imkanını değerlendirebilirler. Başvurularını şubelerden veya dijital platformlar üzerinden yaparak bu fırsattan yararlanabilirler. Vakıfbank, müşterilerine uluslararası standartlarda hizmet sunarak, kişiselleştirilmiş çözümler ve geniş hizmet ağıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Vakıfbank'ın özel kredi kampanyası, TC kimlik numarasının son rakamlarına göre belirlenen bir fırsat olup, müşterilere hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Bankanın müşteri odaklı yaklaşımı ve geniş hizmet ağı sayesinde, nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kart sahipleri için bu kampanya büyük bir avantaj sunmaktadır.

Bu fırsattan yararlanmak isteyen Vakıfbank kart sahipleri, başvurularını yaparak ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri 90.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkanına sahip olacaklardır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR