Vakıfbank Desteklere Devam Ediyor! KOBİ’lere Özel “Masraflar Bizden” Kampanyası Devrede!

Vakıfbank yeni düzenlediği kampanya ile KOBİ’lere cazip fırsatlar sunuyor. "VakıfBank Masraflar Bizden" kampanyası kapsamında mevduat hesabını getiren KOBİ’ler yüksek kazancın yanında masraf kalemlerinde de muafiyet elde ediyor.

Vakıfbank Desteklere Devam Ediyor! KOBİ’lere  Özel “Masraflar Bizden” Kampanyası Devrede!
Yayın Tarihi: 16.11.2020 14:00:00

Vakıfbank yeni düzenlediği kampanya ile KOBİ’lere cazip fırsatlar sunuyor. "VakıfBank Masraflar Bizden" kampanyası kapsamında mevduat hesabını  getiren KOBİ’ler yüksek kazancın yanında masraf kalemlerinde de muafiyet elde ediyor.

"VakıfBank Masraflar Bizden" kampanyası ile KOBİ müşterileri Vakıfbank’ta değerlendirecekleri mevduatları karşılığında, cazip faiz oranlarından yararlanırken, aynı zamanda belirli bankacılık işlemlerinden ücretsiz faydalanabilecekler.
 
KAMPANYANIN ÖZELLİKLERİ

"VakıfBank Masraflar Bizden"
 kampanyamızdan yararlanmak için en yakın şubemizle iletişime geçebilirsiniz.

"VakıfBank Masraflar Bizden" sloganıyla duyurulan kampanyanın özellikleri ile ilgili bankanın internet sitesinde yer alan açıklama şöyle: 

​Kampanya kapsamındaki muafiyet ve avantajlardan faydalanmak için vadeli mevduatın “yeni para/ilave para” niteliğinde olması gerekmektedir.

Masraf muafiyetleri, getirilen mevduat tutarına göre belirlenen adette Mobil/İnternet Kanalından TL Para Transferi, POS ücreti muafiyeti, ve 1 yıl süre ile kart aidatı muafiyetini kapsamaktadır.


Firma ortaklarımızın şahsi hesaplarına mevduat yatırması durumunda, ortağı olduğu firma masrafsızlık yetkisinden faydalanabilecektir.

Kampanya TL, USD, EUR vadeli mevduatlar için geçerlidir.

Kampanya KOBİ firmaları ve firma ortaklarını kapsamaktadır.

KOBİ firmalarımız ve firma ortakları Bankamızda değerlendirecekleri ilave mevduatları karşılığında avantajlı masraf paketlerimizden faydalanabileceklerdir.

VakıfBank Masraflar Bizden kampanyasına dahil olabilmek için TL’de minimum 100.000-TL ve üzeri, USD ve EUR para cinslerinde ise 25.000 USD/EUR ve üzeri yeni mevduat kazanımı olması gerekmektedir.

Kampanyaya dahil hesaplar 32-91 gün aralığında vadeli bağlanabileceklerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR