Ünlü oyuncu Haktan Pak hayatını kaybetti Haktan Pak kimdir neden öldü hastalığı?

Ünlü oyuncu Haktan Pak vefat etti. Ünlü oyuncu Haktan Pak kaç yaşında neden vefat etti? Ölüm nedeni ne, ne hastasıydı? Haktan Pak, erken yaşta vefat ederek sevenlerini üzdü.

Ünlü oyuncu Haktan Pak hayatını kaybetti Haktan Pak kimdir neden öldü hastalığı?
Yayın Tarihi: 9.06.2019 12:01:00

Birçok dizi ve filmde rol alan Haktan Pak, 50 yaşında hayatını kaybetti. Bu sabah saatlerinde fenalaşan ve hakkın rahmetine kavuşan Haktan Pak, kullanıcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Haktan Pak kimdir? Haktan Pak neden öldü, hastalığı neydi? Haktan Pak kaç yaşındaydı? Soruları soruluyor.

En son FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da rol alan Haktan Pak, 50 yaşında bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Haktan Pak Yasak Elma dışında Ruhumun Aynası, Hayatboyu, Kolpaçino, Yaşar ne yaşar ne yaşamaz, Hırsız var, Kiralık Aşk gibi dizi ve filmlerde de rol almıştı. 

HAKTAN PAK KİMDİR HASTALIĞI NEYDİ KAÇ YAŞINDA VEFAT ETTİ?


 1969 Mayıs doğumlu olan Haktan Pak, İstanbul, Viyana ve Viyana Franz Schubert Üniversitelerinde eğitim aldı. 2004'te ilk defa Hoşgeldin Hayat filmiyle oyunculuk deneyimi yaşadı, Damat Metin karakterini oynadı. Ardından birçok TV dizisinde de rol aldı. Kolpaçino Bomba filminde de rol alan Haktan Pak, son olarak Yasak Elma'da Mustafa karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. 

Organ yetmezliği teşhisi konulan Haktan Pak, uzun süredir de kanser tedavisi görüyordu. Haktan Pak bu sabah saatlerinde hastalığa yenik düştü ve hayata gözlerini yumdu.

Haktan Pak'ın ardından sevenleri ve ünlü camiası yasa boğuldu. Birçok ünlü isim sosyal medyadan taziye ve başsağlığı mesajı yayımladı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR