Umut Kaç kimdir? Nereli, kaç yaşında O Ses Türkiye şampiyonu oldu mu

Umut kaç kimdir? O Ses Türkiye Finalisti Umut Kaç nereli, kaç yaşında. O Ses Türkiye Umut kaç evli mi, yaşı merak ediliyor. Peki Umut Kaç şampiyon oldu mu? O Ses Türkiye 2019 kim kazandı.

Umut Kaç kimdir? Nereli, kaç yaşında O Ses Türkiye şampiyonu oldu mu
Yayın Tarihi: 27.01.2019 23:57:00

Umut Kaç kimdir? Nereli, kaç yaşında merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programı 2019 yılında damga vuran seslerden biri olan Umut Kaç, Beyazıt Öztürk takımında yer aldı ve finalde finalist olmayı başardı. Ferat Üngür'le büyük finalde kapışan ve ikisinden birinin şampiyon olacağı ancak her iki isminde gönüllerde yer ettiğini söyleyelim. O Ses Türkiye 2019 kazanan isim Umut Kaç mı oldu yaşı kaç merak ediliyor.

Umut Kaç kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Dersimli Umut Kaç olarak programa damga vuran Umut Kaç nereli, kaç yaşında sizler için hazırladık. Aslen Tunceli'li olan Umut Kaç, O Ses Türkiye finale kalmayı başardı. 4 jüri üyesini döndürdükden sonra seçtiği isim Beyazıt Öztürk olmuştu. Programda Bekar olduğunu ve Tuncelili olduğunu öğrendiğimiz Umut Kaç finalde büyük bir gösteri yaptı ve sesiyle büyüledi.


O Ses Türkiye’de finale kadar kalmayı başaran Umut Kaç, yarışmaya ‘Allı Turnam’ türküsüyle katılmıştı. Sesiyle dört jüri üyesini de etkilemeyi başaran yarışmacı büyük alkış toplamış, jüri üyeleri övgü dolu cümleler kullanmıştı. 

Umut Kaç O Ses Türkiye 2019 yılında finalde finalist olmayı başardı. 6 kişiyi eleyen ve finalde Beyazıt Öztürk takımından 3 isimden biri olan Umut Kaç, adeta programa damga vurdu. Ferat'la beraber O Ses Türkiye'de finalist oldu ve ikisinden biri programı kazanacak.

O Ses Türkiye Şampiyon kim olacak?

O Ses türkiye finalinde 2. olmayı garantiledi ve şimdiden büyük ses getirdi. Ancak şampiyonluk şansı halen mevcut. Ferat Üngür yada Umut Kaç 2019 Survivor şampiyonu olacak. umut Kaç Survivor 2. olarak tamamladı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR