TYT ve AYT Soruları ne zaman erişime açılacak? TYT ve AYT sınav soruları cevap anahtarı açıklandı mı

2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın TYT ve AYT oturumları gerçekleştirildi! 15-16 Haziran günleri yapılan TYT ve AYT sınavlarının ardından milyonlarca öğrenci TYT-AYT sınav soruları ve cevap anahtarını öğrenmek istiyor. ÖSYM TYT AYT sınav kitapçığını ne zaman erişime açacak?

TYT ve AYT Soruları ne zaman erişime açılacak? TYT ve AYT sınav soruları cevap anahtarı açıklandı mı
Yayın Tarihi: 16.06.2019 12:49:00

2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) maratonu 16 Haziran günü yapılan 2. oturum AYT ve 3. oturum YDT sınavları ile tamamlanıyor. Öğrenciler 15 Haziran TYT ve 16 Haziran AYT sınavlarında ter döktü. Üniversite hayali kuran milyonlarca öğrencinin katıldığı YKS sınavında TYT AYT soruları ne zaman yayınlanacak? 2019 TYT AYT soruları ve cevap anahtarı ne zaman erişime açılacak? Bu soruların cevabı araştırılıyor.

Zorlu geçen bir senenin ardından tüm birikimleriyle üniversite sınavına giren öğrenciler, nihayet gergin ve zorlu sınav atmosferini geride bıraktı. AYT ve TYT sınavlarının tamamlanmasıyla gözler şimdi sınav sorularının ve sonuçlarının açıklanmasına döndü. TYT-AYT sınavlarına katılan milyonlarca öğrenci ve veli, sınav sorularını ve cevap anahtarını araştırıyor. ÖSYM TYT-AYT sınav sorularını ve cevap anahtarını ne zaman yayınlayacak? TYT-AYT sınav kitapçıkları ne zaman erişime açılacak?

AYT 2019 SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ...

YKS 2019 TYT-AYT SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?


YKS 2019 maratonu TYT ve AYT oturumlarının gerçekleşmesiyle tamamlanıyor! 16 Haziran Pazar günü 15.15'te Yabancı Dil Testi'ne giren adayların ardından Üniversite sınavları tamamiyle bitecek. 

Öğrenciler ve veliler YKS 2019 AYT-TYT sınav sorularının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. TYT-AYT 2019 sorularının 16 Haziran Pazar akşamı, yani bugün akşam saatlerinde ÖSYM tarafından yayınlanması bekleniyor. Öte yandan YKS 2019 sınav sonuçları (Puanlar) 18 Temmuz 2019 tarihinde açıklanacak. 

Zorlu YKS maratonunda sınav heyecanı geride kalırken şimdi öğrencileri sınav sonuçları ve Üniversite tercih heyecanı sarmış durumda. ÖSYM'nin akşam saatlerinde soruları yayınlamasından saatler önce TYT-AYT sınav soruları Boxerdergisi.com.tr farkıyla bu sayfada sizlerle paylaşılacak, lütfen beklemede kalın...


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR