TYT Coğrafya Benzer bitkisi sorusu ve cevabı

2019 YKS sınavının ilk oturumu TYT gerçekleştirildi. 15 Haziran Cumartesi günü TYT sınavına giren milyonlarca öğrenci Coğrafya bölümünde coğrafya benzer bitki sorusuyla karşılaştı. Öğrenciler merakla Coğrafya benzer bitkisi sorusunun cevabını araştırıyor. Sizler için öğrendik...

TYT Coğrafya Benzer bitkisi sorusu ve cevabı
Yayın Tarihi: 15.06.2019 14:40:00

2019 YKS sınavının ilk oturumu TYT an itibariyle tamamlandı. YKS sınavına giren öğrenciler Temel Yeterlilik Testi'nde Sosyal Bilimler, Din Kültürü Ahlak Bilgisi, Tarih ve Coğrafya sorularıyla da karşılaştı. Coğrafya bölümünde bir soru dikkatleri çekti. Coğrafya benzer bitki sorusu araştırılıyor.

2019 TYT sınavında Coğrafya bölümünde bir soru öğrencilerin kafasını karıştırdı. Bitki örtüsüyle ilgili bir soruda benzer bitki sorusu soruldu. Yaklaşık 2,5 milyon öğrencinin katıldığı 2019 TYT sınavının coğrafya soruları arasında yer alan benzer bitki sorunun cevabı merak ediliyordu.

2019 COĞRAFYA BENZER BİTKİ SORUSUNUN DOĞRU CEVABI


Coğrafya benzer bitki sorusunun cevabı 1-4 olacaktı. 1-4'ün yer aldığı şıkkı işaretleyen adaylar Coğrafya'da bu soruya doğru yanıt vermiş oldu.

TYT SOSYAL BİLİMLER TÜM SORULAR VE DOĞRU CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

TYT 2019 Gelişmekte olan ülke, Suriyeli, siyasi alan, divanı humayun, Benzer bitki, Atatürk, Din sorusu beka, dar gelirli ahmet ve HZ Muhammed'li soruları da soruldu. bu soruların cevaplarını da boxerdergisi.com.tr farkıyla verdik. 
 

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR