Twitter akış yenilenemiyor Çöktü mü? Twitter ne zaman gelecek?

Twitter 11 Temmuz Perşembe akşam saatlerinde gitti. Sosyal medya devi Twitter'da akış yenilenemiyor Twitter'a erişim sağlanamıyor. Twitter.com adresine girilse de kullanıcılar hiçbir paylaşıma erişemiyor. Peki twitter ne zaman gelecek, düzelecek?

Twitter akış yenilenemiyor Çöktü mü? Twitter ne zaman gelecek?
Yayın Tarihi: 11.07.2019 22:00:00

Twitter, 11 Temmuz akşam saatleri itibariyle bir anda gitti! Twitter'da akış yenilenemiyor ve "Hata Oluştu." uyarısı alınıyor. Twitter, şuanda tüm Türkiye'yi etkileyecek şekilde milyonlarca kullanıcının giriş yapamayacağı biçimde çöktü. Twitter kullanıcıları Twitter çöktü mü? Twitter neden çöktü, ne zaman düzelecek? Twitter ne zaman gelecek? Sorularının yanıtını araştırıyor.

Twitter'ın çökmesiyle birlikte kullanıcılar Twitter'da paylaşımlara ulaşamıyor, mesajlaşamıyor ve Akışı takip edemiyor. Twitter teknik ekibinin sorunun çözümü için çalışmalara başlaması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde de Twitter, Facebook ve İnstagram'ın üçü de çökmüştü. 

TWİTTER NEDEN ÇÖKTÜ? NE ZAMAN GELECEK?

Twitter'ın çökmesinin ardından ne zaman düzeleceği merak edilse de henüz Twitter'dan bir açıklama gelmedi. Twitter kullanıcıları sorunun bir an önce hallolmasını bekliyor. Twitter'daki "Hata oluştu." sorununun çözümü için resmi açıklama gelmesi bekleniyor. Tüm Türkiye'de Twitter platformuna erişim sağlansa da Hata oluştu bilgisi veriliyor ve kullanıcılar hiçbir şeye erişemiyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR