Twitch yayıncısı Yaren Çakar'dan Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit'e rezil sözler!

Twitch adlı platformda Yaren Çakar isimli bir yayıncı Galatalsaray teknik direktörü Okan Buruk'un lösemi hastası 13 yaşındaki oğlu Ali Yiğit Buruk'un dış görünüşü hakkında rezil ifadeler kullandı. 

Twitch yayıncısı Yaren Çakar'dan Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit'e rezil sözler!
Yayın Tarihi: 27.08.2023 23:53:00

Twitch adlı platformda Yaren Çakar isimli bir yayıncı Galatsaray teknik direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'un dış görünüşü hakkında rezil ifadeler kullandı. 

Sosyal medayda sadece Galatasaraylı değil Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarlar da Yaren Çakar adlı yayıncıya tepki dolu yorumlar yaptı. Twitch adlı platformda Galatsaray teknik direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'un dış görünüşü ile dalga geçen yayıncı Yaren Çakar özür diledi.


Okan Buruk'un 13 yaşındaki Ali Yiğit ile ilgili Twitch yayınında terbiyesiz ifadeler kullanan Yaren Çakar bir çocuğun dış görünüşü hakkında kullandığı ifadelerle pes artık dedirtti. 

ÖZÜR DİLEDİ

Okan Buruk'un 13 yaşındaki lösemi hastası Ali Yiğit ile ilgili Twitch yayınında rezil ifadeler kullanan Yaren Çakar psikolojisinin iyi olmadığını söyleyerek özür diledi. Yaren Çakar gelen tepkiler sonrası; "Okan Buruk'un oğlu ile ilgili neden böyle bir şey söylediğimi bilmiyorum. Mental olarak benim için kötü bir gündü ve ne söylediğimin farkına varamadım. Tamamen saçmalamışım ne benim, ne bir başkasının bir çocuk veya bir insan üzerinde bu kadar kırıcı bir yorum yapmaya hakkı yok. Kerem Aktürkoğlu'ndan Yunus Akgün'e duygusal veda Kerem Aktürkoğlu'ndan Yunus Akgün'e duygusal veda Herkesten ve özellikle ilgili kişilerden özür dilerim. Mentalimin iyi olmadığı bir yayında yanlış bir şey dedim özür dilerim tekrardan. Hastalığından vs haberim kesinlikle yoktu. Olsa da dememem lazımdı." ifadelerini kullanarak özür diledi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR