Türkiye Tasarım Haftası

Tasarım Haftası, 8-12 Kasım tarihleri arasında, Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Türkiye Tasarım Haftası
Yayın Tarihi: 2.11.2017 19:35:00

Dünyaca ünlü isimlerin panel ve konferanslarının yanı sıra tasarımcıların, yerli ve yabancı tasarım ofislerinin, sanatçıların, tasarım platformlarının sergileri ve Türkiye Tasarım Haftası'nda özel hazırlanmış enstalasyonları etkinlikte yer alacaktır.
"Potencial of Design" yanı "Tasarımın Potansiyeli" temasını gündeme taşıyarak tasarımda farkındalık, tasarım kültürünü oluşturmak ve Türk tasarımcıları dünyaya tanıtmak amacıyla yapılan bu kapsamlı platform, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 8-12 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek. 
Tasarım yarışmalarının finalistlerinin ürün ve projeleri sergilenecek; etkinlik, dünyanın saygın tasarım yarışmalarında ödül kazanan tasarım merkezleri ve tasarım ofislerinin ulusal/uluslararası projeleri ve konuk ülke Finlandiya’nın ünlü tasarımcılarının ve markalarının katıldığı “Finlandiya Günü “ özel içeriği ile zenginleşecektir.



Türkiye Tasarım Haftası'na katılmak isteyenler, online kayıt yaptırmayı unutmayın!



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR