Turkcell bedava internet kampanyası Ramazan bayramı fırsatları

Turkcell Ramazan Bayramı özel bedava internet paketleri. Turkcell bu bayramda da müşterilerine özel internet kampanyalarıyla bol bol GB dağıtıyor. Turkcell bedava GB nasıl alınır?

Turkcell bedava internet kampanyası Ramazan bayramı fırsatları
Yayın Tarihi: 30.05.2019 20:43:00

Turkcell, Ramazan bayramına sayılı günler kala bedava internet paketleriyle Turkcell müşterilerine bol GB'lar hediye etmeye devam ediyor. Her bayram olduğu gibi bu bayramı da boş geçmeyen Turkcell, kullanıcıların 1-5-10 GB bedava internetler sunuyor! Ramazan Bayramı boyunca kullanılabilecek bedava internet paketleri Turkcellliler'i internete bağlı tutacak. 

Turkcelliler Turkcell Ramazan bayramı internet paketlerinden nasıl yararlanılır, Bedava GB nasıl alınır? Turkcell Bedava internet kampanyaları katılım koşullarını araştırıyor. Bu haberimizde Turkcell Bedava internet paketlerini mercek altına aldık. Sizler de boş geçmeden, Turkcell'in birbirinden uygun bedava internet paketleriyle GB'larınıza kavuşabilirsiniz.

TURKCELL BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI DETAYLARI
  • Kampanyadan kalan haklarınızı öğrenmek için KALAN yazıp 2222’ye kısa mesaj göndermeniz gerekmektedir, gelecek olan bilgilendirme mesajından öğrenebilirsiniz.
  • Geçen yıl otomatik tanımlanan bir kampanya ile abonelere hediye 1 gb internet tanımlanmıştı. Bu yılda benzer bir kampanya yapılacağını düşünmekteyiz.
  • Muhtemelen Hediyeniz bayram sabahı hattınıza yüklenmiş olacaktır.
Turkcell 2019 Ramazan bayramı bedava internet paketleri, Turkcell Ramazan bayramı bedava internet GB'ları ile ilgili detaylı bilgiler bu sayfadan ayrıca açıklanacak. Şuan için beklemedeyiz. Turkcell Bedava Ramazan bayramı internet paketini henüz açıklamadı, ancak kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR