Türk Telekom’dan 5 GB Bedava İnternet

Türk Telekom, 5 GB internet paketi ve 750 dakika konuşma hakkı olan paketi yalnızca 29 TL. Türk Telekom’un 29 TL’lik paketi piyasadaki en uygun operatör tarifesi olarak addediliyor. İşte detaylar…

Türk Telekom’dan 5 GB Bedava İnternet
Yayın Tarihi: 7.07.2020 14:45:00

Türk Telekom, 5 GB internet paketi ve 750 dakika konuşma hakkı olan paketi yalnızca 29 TL. Türk Telekom’un 29 TL’lik paketi piyasadaki en uygun operatör tarifesi olarak addediliyor. İşte detaylar…

Türk Telekom, “Türk Telekom Sosyal Small Kampanyası” hizmetini müşterilerine Temmuz ayının başlamasıyla birlikte sundu. Türkiye’de en çok sevilen operatörlerden biri olan Türk Telekom, müşterilerine en uygun fiyatla en iyi tarifeleri sunmakla biliniyor. Peki, Türk Telekom “Selfy’nin Sosyal Small Kampanyası” tarifesinin özellikleri nelerdir?

Türk Telekom abonelerinin dikkati Selfy’nin Sosyal Small Kampanyası’nda!

Türk Telekom müşterileri Selfy’nin Sosyal Small Kampanyası’nın duyurulmasının ardından tarifeye akın etti. Ayda 750 DK konuşma süresi, 5000 SMS, 3 GB internete ek olarak Instagram, Facebook, Twitter, Youtube gibi sosyal medya platformlarının hepsine geçerli 2 GB internet kotası ayda yalnızca 29 TL’ye müşterilere sunuluyor. Kampanyayı duyan birçok Türk Telekom abonesi, tarifeye akın etti. Telefon operatörleri arasında en düşük fiyatla en yüksek paket hakları veren Sosyal Small Kampanyası farklı operatörlerden Türk Telekom’a geçilmesine neden oluyor.

Türk Telekom Sosyal Small Kampanyası’na nasıl kayıt olunur?


Türk Telekom Sosyal Small Kampanyası yüz binlerce operatör abonesinin ilgi odağı oldu. Türk Telekom’un yalnızca 29 TL’ye sunduğu 750 DK konuşma süresi, 5 GB cepten interneti ve 5000 SMS’i olan tarifesine geçiş yapmak oldukça kolay. Türk Telekom Sosyal Small Kampanyası tarifesine geçmek için SOSYAL SMALL yazıp 4545’e SMS iletmek yeterli oluyor. Tarifeye geçen aboneler, 12 ay boyunca faturalı mobil tarifede kalma sözü verirse 29 TL aylık ücret ile tarifeye dâhil edilecekler, tarifede kalma sözü vermeyenler ise 49 TL ile ücretlendirilecekler. Tarifede kalma sözü veren aboneler, aboneliğinden ayrılmak istediği takdirde cayma bedeli tahsis edilecektir.

Türk Telekom Sosyal Small Kampanyası’ndan kimler faydalanabilir?

Türk Telekom’un Sosyal Small Kampanyası’ndan faydalanmak için Selfy’li olmak ve Faturalı Sosyal Small Tarifesi'ne kayıtlı olmak gerekiyor. Türk Telekom’un Sosyal Small Tarifesine, yeni hat aktivasyonu, numara taşıma ve Türk Telekom mobil faturasız tarifelerinden geçiş için Türk Telekom mağazalarına uğramanız gerekiyor.

Türk Telekom Sosyal Small Kampanyası tarifesine kayıt yapıldıktan sonra, tarifeye kayıt tarihinden itibaren “SOZ” yazıp 5555’e SMS göndererek ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla 12 fatura dönemi boyunca faturalı tarifelerde kalacağına dair taahhütte bulunmak yeterli oluyor. Taahhütü bozmamak kaydıyla güncel aylık tarife ücreti üzerinden 12 fatura dönemi boyunca 20 TL indirimli olarak yararlanılıyor.

Kampanyaya kaydolmak için Selfy’li olmak gerekiyor ve 7 ila 25 yaş arasında olup halen Selfy’li olmayanların SOSYAL SMALL TC Kimlik No yazıp 4545’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR