Türk Telekom Bedava internet kampanyası Ramazan Bayramı özel

Türk Telekom Ramazan bayramı özel intenet kampanyası duyruldu! Türk Telekom Ramazan bayramı bedava internet paketleri ile Türk Telekomlular bayram edecek! Bedava Türk Telekom GB'ları sizlerle. Peki kampanyaya nasıl katılınıyor?

Türk Telekom Bedava internet kampanyası Ramazan Bayramı özel
Yayın Tarihi: 31.05.2019 16:48:00

Türk Telekomlular bu bayramda da Bol GB'ları ile bayram edecek! Türk Telekom müşterileri, Ramazan bayramında Türk telekom bedava internet paketleri ile 1, 2 ve 5 GB bedava internete sahip olacak. Ramazan bayramında internetten kopmamak için Türk Telekom bedava internet kampanyasından faydalanabilirsiniz. Hem faturalı hem faturasız Türk Telekomlular Ramazan bayramı özel bedava internet paketlerine sahip olabilecekler. 

Ramazan Bayramı'nda Türk Telekomlular ekstra bayram edecek! Bayram günlerini boş geçmeyen Türk Telekom, 2019'a özel yepyeni internet kampanyalarıyla müşterilerine ekstra GB'lar sunuyor! Bu bayramda Türk Telekom'dan bedava internet almak isteyenler, Türk Telekom'un mobil uygulamasına giriş yaparak yahut da Türk Telekom'un resmi internet adresinde Mobil seçeneğini seçerek kampanyalardan haberdar olabilir


TÜRK TELEKOM RAMAZAN BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI

Türk Telekom, Ramazan bayramı özel İnternet paketi ve konuşma paketini henüz duyurmadı! Ancak Türk Telekom'un 2019 Ramazan bayramında yine müşterilerine bedava internet ve konuşma paketleri sunacağı kesin.

Türk Telekom ramazan özel bedava internet GB paketleri için 444 1 444 üzerinden iletişime geçebilir, gerekli bilgileri alabilirsiniz. Aynı zamanda Türk Telekom web sitesi üzerinden de yakın zamanda açıklamalar gelecek. Ramazan Bayramına dek bu sayfayı takip ederek Bedava Türk telekom internet kampanyalarından haberdar olabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR