Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyası Ağustos 2019 indirimli internet paketi

Türk Telekom 2019 Ağustos ayı bedava internet kampanyası araştırılıyor. Türk Telekomlular'a özel Bedava GB internet paketleri merak edildi. 2019 Ağustos ayında Türk Telekom bedava internet paketleri sunuluyor. Türk Telekom 2019 Bedava internet nasıl alınır? Cevabı haberimizde...

Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyası Ağustos 2019 indirimli internet paketi
Yayın Tarihi: 25.07.2019 11:11:00

Türk Telekom 2019 Ağustos ayı bedava internet paketleri ve kampanyaları merak ediliyor. Türk Telekomlular, bedava GB'larına kavuşmak için Türk Telekom bedava internet nasıl alınır? Sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Her dini ve milli bayram günlerinde, özel günlerde ve diğer acil afet durumlarında Türk Telekomlulara özel bedava internet paketleri ve kampanyaları oluşturan Türk Telekom, Ağustos 2019 bedava internet kampanyalarını duyurdu.

Ağustos 2019 Türk Telekom bedava internet paketleri. 2019 Ağustos ayı Türk telekom bedava internet kampanyasına katıl. Türk Telekomlular, Türk Telekom 2019 Ağustos ayı bedava internet paketlerine nasıl katılabilirim? Sorusunu araştırmaya başladı. Türk Telekom 2019 Ağustos ayı 2-8 GB aralığında bedava internet paketlerini duyurdu. 


TÜRK TELEKOM 2019 AĞUSTOS BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI

Türk Telekom'un mobil uygulaması "Sil Süpür" ile 2019 Ağustos ayı bedava internet kampanyasından bedava GB'lar alınabilecek. Her hafta Türk Telekom'un sunduğu bedava GB, konuşma, SMS ve diğer özel hediyeler Sil Süpür uygulamasıyla kolay yoldan alınabilecek.

Öte yandan Türk Telekom Arayanı BilPlus 1 GB bedava internet kampanyası da halen geçerliliğini koruyor. Arayanı Bil Plus ücretli servisine abone olarak 1 GB bedava internet kampanyasından yararlanabilmektesiniz. PLUS yazıp 7065’e SMS gönderebilirsiniz.ArayanıBil Plus servisine 6 aylık abone olarak Aylık 1 GB internet paketi kazanabilirsiniz. Servise 6 aylık abonelik gerçekleştirmek için PLUS yazıp 7066’ya SMS gönderebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR