Trabzonspor Başakşehir maçını izle Bein Sports 2 Şifresiz TS Basaksehir canlı maç izle

Trabzonspor Başakşehir maçını izle. Trabzonspor Başakşehir Bein Sports 2 maç izle. Trabzonspor Başakşehir canlı maç izle. TS Basaksehir maçını izle. Besiktas Trabzon maçı izle. Trabzonspor Başakşehir maç yayını. Kesintisiz Trabzonspor Başakşehir maç izle. Trabzonspor Başakşehir donmadan Bein Sports

Trabzonspor Başakşehir maçını izle Bein Sports 2 Şifresiz TS Basaksehir canlı maç izle
Yayın Tarihi: 15.03.2020 14:43:00

Trabzonspor Başakşehir maçını izle. Trabzonspor Başakşehir Bein Sports 2 maç izle. Trabzonspor Başakşehir canlı maç izle. TS Basaksehir maçını izle. Besiktas Trabzon maçı izle. Trabzonspor Başakşehir maç yayını. Kesintisiz Trabzonspor Başakşehir maç izle. Trabzonspor Başakşehir donmadan Bein Sports 2 maç yayını sizlerle.

Trabzonspor Başakşehir maçını izle Bein Sports 2 maç izle

Süper Lig'de günün maçında Trabzonspor Başakşehir maç izle. Şifresiz Trabzonspor Başakşehir maç yayını. Bein Sports 2 izle, Bein sports 2 şifresiz maç izle. Trabzonspor Başakşehir canlı maç yayını. Donmadan Trabzonspor Başakşehir maç izle! Trabzonspor Başakşehir şifresiz Bein sports canlı maç izle.

Trabzonspor Başakşehir canlı izle!

Trabzonspor Başakşehir maçı Digitürk Play ve Bein Sports 2 ekranlarında yayınlanacak. Trabzonspor Başakşehir Digitürk Play'den web ve netten izlenebilir. Trabzonspor Başakşehir instagram ve periscope gibi yayınlarda izlenmiyor. Trabzonspor Başakşehir Digitürk Play ve Bein sports 2 ekranlarında yayınlanacak.

Trabzonspor'un ilk 11'i: Uğurcan, Campi, Da Costa, Pereira, Novak, A.Parmak, Sosa, Nwakaeme, Ekuban, A.Ömür, Sörloth.


Liderlik aşkına!

Süper Lig'de şampiyonluk ilk maçında liderlik için Hüseyin Çimşir'in Trabzonspor'u seyircisiz maçta Okan Buruk'un Başakşehir'ini konuk edecek. Şenol Güneş Spor Kompleksi maçında oynanacak maçı Fırat Aydınus yönetecek. Trabzonspor Başakşehir maçı 16:00'da başlayacak ve Bein sports 2 kanalında yayınlanacak. Ligler ertelenmedi ancak şifresiz de yayınlanmayacak.

Ligde Trabzonspor 25 maçta 52 puanla avarejla lider olurken, Başakşehir 52 puanla 25 golle ikinci sırada. Galatasaray ve Sivasspor 3 puanla iki liderin en yakın takipçisi olurken akşama Beşiktaş maçına çıkacak. Beşiktaş kazanarak 46 puana yükseltmek isterken o da yarışa dahil olmak istiyor ancak galibiyet alan Trabzonspor'da Başakşehir'de olsa mutlak şampiyonluk adayı olacak.

Başakşehir çift eksik!

Başakşehir zorlu karşılaşmada defansın bel kemiği Alexandru Epureanu kart cezası nedeniyle forma giyemezken, Enzo Crivelli uyluk yaralanması nedeniyle zorlu maçta forma giyemeyecek. Bu sebeple uzun bir aradan sonra ilk defa Başakşehir uzun bir süre tam kadro bozulmuş olacak.

Guilherme yok!

Abdülkadır Ömür ve Ekuban gibi yıldız isimlerin yükselen formu nedeniyle Guilherme maçta forma giyemeyecek. Ancak Guilherme forma giyememe sebebi sarı kart cezası formsuzluğu değil. Bu sebeple zorlu maçta forma giyemeyecekler. Ayrıca Kamil Cörekci ve Yusuf Sarı maç kadrosunda yok.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR