TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları Toki Tuzla kura kazananları tam liste 500 Konut

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen 500 konut sahiplerinin oldu. Toki Tuzla 500 konut kura çekimi yapıldı ve kazananlar, yeni ev sahipleri belli oldu. Vatandaşlar Toki Tuzla kura çekimi kazananları tam liste araştırıyor.

TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları Toki Tuzla kura kazananları tam liste 500 Konut
Yayın Tarihi: 1.07.2019 13:04:00

Toplu Konut İdaresi TOKİ'nin İstanbul/Tuzla'da inşa ettiği 500 konut için kura çekimi 1 Temmuz Pazartesi günü öğle saatlerinde gerçekleştirildi. Ev sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş İstanbul Toki Tuzla'da inşa edilen 500 konut için yapılan kura çekimini araştırıyor. Toki Tuzla kura çekimi sonuçları merak ediliyor.

Geçtiğimiz haftada İstanbul Başakşehir, Kayabaşı, Ayazma ve diğer birçok ilçenin TOKİ Kura çekimi gerçekleştirilmişti. Yeni ayın ilk günü 1 Temmuz'da İstanbul Tuzla Toki konut kuraları çekildi. 500 vatandaş yeni ev sahibi oldu. TOKİ'nin resmi internet adresi ve facebook sayfasından canlı yayınlanan kura çekimi ile yeni ev sahipleri belli oldu!


TOKİ 1 TEMMUZ TUZLA KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI TAM LİSTE

Toki'den ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar Tuzla konutları için başvurularını geçtiğimiz günlerde yapmışlardı. Toki Tuzla konut kura çekimi sonuçlandı ve kazananlar tam liste olarak belirlendi.

Toki TUZLA KURA SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR