TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları isim isim kazananlar listesi Tam liste

Toki İstanbul Başakşehir Kayabaşı 2+1 evler sahiplerini buldu. TOKİ İstanbul kura çekimi bugün sabah saatlerinde gerçekleştirildi. 26 Haziran Çarşamba TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları merak ediliyor. İsim isim tam liste TOKİ ev sahipleri kazanan isimler belli oldu!

TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları isim isim kazananlar listesi Tam liste
Yayın Tarihi: 26.06.2019 12:15:00

2019 İstanbul TOKİ evlerinin çekilişi 26 Haziran Çarşamba günü sabah saat 10.00 itibariyle yapıldı! Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ekonomik şartlarla ev sahibi olmak isteyen binlerce İstanbullu, TOKİ çekilişini merakla bekliyordu. TOKİ 2019 İstanbul Başakşehir Kayabaşı çekilişi, sosyal medya ve diğer platformlar üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Vatandaşlar, İstanbul TOKİ çekilişi kazananlarını, sonuçlarını araştırıyor. İsim isim tam liste olarak İstanbul Toki çekiliş sonuçları araştırılıyor. Aynı kira öder gibi, en ekonomik ve en uygun fiyatlarla ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar Başakşehir'in Kayabaşı mevkiinde 2+1 evler için başvurularını daha önce yapmıştı. Şimdi de toki kura çekilişi gerçekleştirildi. 


2019 TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI İSİM İSİM TAM LİSTE

2019 İstanbul Toki yeni ev sahipleri belli oldu! 26 Haziran Çarşamba günü sabah saat 10.00'da gerçekleştirilen kura çekiminin ardından evler, yeni ev sahiplerinin oldu. Kimler ev sahibi oldu? Kimler Toki çekilişinde ev için hak sahibi oldu?

Toplu Konut İdaresi, İstanbul Kura çekimi sonuçlarını sorgulama ekranını aktif etti. Buna göre toki.gov.tr/satis/tr/kura adresinden giriş yaparak gerekli bilgileri de girip ev çekilişinde Toki ev sahibi olup olmadığınızı araştırabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR