Tokatçı Filmi Nerede çekildi? Oyuncu kadrosu ve Konusu

Bu akşam televizyonda yayınlanacak Tokatçı filminin detayları araştırılmaya başlandı. Tokatçı filmi nerede çekildi? Tokatçı Filmi oyuncuları kimler? Tokatçı filminin konusu ne? Dizi severler, ünlü oyuncu Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Tokatçı filmini merak ediyor. Sizler için hazırladık...

Tokatçı Filmi Nerede çekildi? Oyuncu kadrosu ve Konusu
Yayın Tarihi: 2.09.2019 14:38:00

Türk sinemasının sevilen oyuncusu Kemal Sunal'ın efsane filmlerinden biri olan Tokatçı bu akşam televizyonda yayınlanacak. 1983 yılında çekilen Tokatçı filminin detayları film severler tarafından araştırılmaya başlandı. Tokatçı filmi nerede çekildi? Tokatçı Filmi oyuncuları kimler? Tokatçı filminin konusu ne? Bu sorular yanıt arıyor.

Yönetmen koltuğunda Natuk Baytan'ın oturduğu Tokatçı filmi, bu akşam televizyonda izleyicisiyle buluşacak. 'Korkusuz Korkak' Kemal Sunal (Osman) eğlence ve komedi dolu halleriyle izleyiciyi kahkahaya boğacak.

Tokatçı Filmi Nerede Çekildi?

Tokatçı filmi, 1983 yılında, İstanbul'un Sarıyer sınırları içerisindeki Reşitpaşa'da çekilmiştir. 


Tokatçı Filmi Oyuncuları Kimler? Tokatçı filmi Oyuncu Kadrosu (Tamamı)

Kemal Sunal (Osman)
Ali Şen – Hasan Ağa
Şevket Altuğ (Şevket)
Nazan Saatçi (Emine)
Ünal Gürel (Kara/Karbonat Erol)
Süheyl Eğriboz (Sarı Recep)
Selahattin Fırat (Deli Sait)
Zeki Sezer (Kumarbaz Avni)
Şeref Çokşeker (Emine'nin annesi) rolleriyle Tokatçı filminde rol alıyorlar. Şevket Altup ve Kemal Sunal filmin bşarollerinde yer alıyorlar.

Tokatçı Filminin Konusu Ne?

Osman, yanında çalıştığı Hasan Ağa'nın kızı Emine'ye vurulmuştur. Ağa, Osman'ın bu niyetini öğrenince öfkelenir. Osman Emine'yi istemeye gidince de ondan yüklü başlık parası ister. Osman, başlık parası bulmaya gittiği İstanbul'da asker arkadaşı Şevket'le karşılaşır ve kurnaz Şevket, Osman'a 'zengin olmanın' kısa yoldan yollarını yani tokatçılığı öğretir.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR