The Taste Türkiye yeni sezon ne zaman başlayacak? Jüri üyeleri değişti mi

Fox TV'nin yaz başı başlayan ve maratonu tamamlanınca sezon finali yapan The Taste Türkiye ekranlara geri dönüyor. Yeni sezonda bomba değişiklikler ile ekranlara dönecek olan The Taste Türkiye 2. sezon ne zaman başlayacak? Jüri üyeleri kimler? çok merak ediliyor. İşte detaylar...

The Taste Türkiye yeni sezon ne zaman başlayacak? Jüri üyeleri değişti mi
Yayın Tarihi: 2.09.2019 10:06:00

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması The Taste Türkiye ekranlara geri dönüyor. Geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak biten yemek yarışması jüri ekibindeki değişikliklerle yeniden başlayacak. Hal böyle olunca The Taste Türkiye yeni sezon ne zaman başlayacak? Jüri üyeleri kimler? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu detayları araştırdık bulduk.

Yapımcılığını Provizyon Medya’nın üstlendiği The Taste Türkiye yeni sezonda birbirinden iddialı 30 yarışmacı yer alacak. Yine önceki sezonda olduğu gibi iki aşamadan oluşacak yarışmada ilk birkaç hafta şefler tattıkları yemeklerle takımlarını kuracak.

Ardından her hafta seçilen malzemelerle yemek yapan ekipler, konuk şeften koruma almak için canla başla mücadele edecek. Akabinde eleme turu için yaratıcı yemekler yapan yarışmacılardan 3 kişi eleme turuna kalacak ve her hafta bir kişi elenecek.



THE TASTE TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ DEĞİŞTİ


Geçtiğimiz sezon jüri koltuğunda Ali Ronay, Rafet İnce ve Şemsa Denizsel'in oturduğu yarışmanın yeni sezonda Şemsa Denizsel ayrıldı. 2. sezonda jüri koltuğunda dört kişinin oturacağı The Taste Türkiye'ye Esen Hünal ve geçen sezon Masterchef'de çok sevilen Hazer Amani dahil oldu.

Yani The Taste Türkiye 2. sezon jüri üyeleri; Esen Hünal, Hazer Amani, Ali Ronay ve Rafet İnce olacak.

THE TASTE TÜRKİYE YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Taste Türkiye yarışmasının yeni sezonu 4 Eylül çarşamba günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında olacak. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR