The Taste Türkiye Rafet İnce kimdir? Nereli ve Kaç yaşında?

Fox TV ekranlarının sevilen yarışması The Taste Türkiye'de sunuculuk yapan Rafet İnce kimdir? The Taste Türkiye'nin sevilen ismi Rafet İnce, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Rafet İnce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtını sizler için hazırladık...

The Taste Türkiye Rafet İnce kimdir? Nereli ve Kaç yaşında?
Yayın Tarihi: 2.09.2019 22:03:00

Fox TV ekranlarının sevilen yarışması The Taste Türkiye'de sunuculuk yapan Rafet İnce kimdir? The Taste Türkiye izleyicileri, Rafet İnce kimdir, kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtını merak ediyor. Bu haberimizde Rafet İnce'ye dair tüm detayları açıklamaya çalıştık.

The Taste Türkiye, 3 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'da yeni bölümüyle FOX ekranlarında olacak. FOX TV'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen hüner yarışması The Taste Türkiye'de Rafet İnce ismi merak ediliyor. Rafet İnce kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Bu soruların yanıtı izleyiciler tarafından merak edildi.


The Taste Türkiye Rafet İnce Kimdir? Nereli ve Mesleği 

The Taste Türkiye'de jürisinde yer alan Rafet İnce, 1981 Konya-Ereğli doğumludur. Aşçılık ve şeflik mesleğine Tekirdağ'da başlayan Rafet İnce, yurtdışında önemli restaurantlarda staj yapma ve çalışma imkanı buldu.

Uluslararası aşçılık yarışmalarında ülkemize sayısız madalya kazandıran Rafet Şef, aynı zamanda Türkiye Aşçılık Federasyonu ve Aşçılar Milli Takımı'nın da kurucusudur.  Turizm-otelcilik liseleri ve gastronomi eğitimi veren üniversitelerdeki seminer, konferans ve panellere hoca ve konuşmacı olarak katılmaya da devam etmektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR