The Taste Türkiye Esen Hünal Kimdir? Kaç yaşında ve instagram hesabı

Fox TV ekranlarının sevilen yarışması The Taste Türkiye'nin jürileri arasında yer alan Esen Hünal kimdir? The Taste Türkiye izleyicisi, yarışmanın jürilerinden Esen Hünal'ı araştırıyor. Esen Hünal kimdir, kaç yaşında? Nereli ve instagram hesabı var mı? Bu soruların yanıtı merak ediliyor.

The Taste Türkiye Esen Hünal Kimdir? Kaç yaşında ve instagram hesabı
Yayın Tarihi: 2.09.2019 22:48:00

Fox TV ekranlarının sevilen yarışması The Taste Türkiye yeni sezonuyla izleyiciye merhaba diyor. Programda, jüriler arasında yer alan Esen Hünal dikkatleri çekmeyi başardı. The Taste Türkiye izleyicisi, yarışmanın jürilerinden Esen Hünal'ı araştırıyor. Esen Hünal kimdir, kaç yaşında? Nereli ve instagram hesabı var mı? Bu soruların yanıtı merak ediliyor.

Bomba gibi isimlerin oluşturduğu yepyeni jürisiyle yeni sezona merhaba diyecek olan The Taste Türkiye yarışması, Ali Ronay, Rafet İnce ve Hazer Amani ile birlikte Esen Hünal'lı yeni jüri kadrosuyla göz dolduruyor. Hepsi işinin ustası, ünlü şefleri olan isimler yeni sezonda The Taste Türkiye'ye tat katacak. Peki Esen Hünal kimdir? Kariyer ve özel hayatına dair detaylar...


The Taste Türkiye Esen Hünal Kimdir? Kaç yaşında ve Nereli?

The Taste Türkiye'nin yeni sezon jürileri arasında yer alan Esen Hünal, 1986 İstanbul doğumlu. Esen Hünal, 33 yaşında. CNN Türk kanalında yayınladığı programla adını duyuran Esen Hünal, ünlü şeflerden Teoman Hünal'ın kızıdır. Babası gibi kendisi de iyi bir şef olan Esen Hünal, Londra'da üst düzey aşçılık eğitimi almıştır. 

La Brise Brasserie’de kurucu şef olarak yer alan Esen Hünal  Fransız mutfağını Türk mutfağına uyarlayarak ortaya çeşit çeşit tatlar çıkarmıştır. Kendisine ait bir youtube kanalı da bulunan Esen Hünal, yeni sezonda The Taste TÜrkiye jürileri arasındaki yerini aldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR