The Taste Türkiye Ali Ronay kimdir? Nereli ve Kaç yaşında

FOX TV ekranlarının sevilen yarışması The Taste Türkiye'de jüri koltuğunda oturan Ali Ronay kimdir? Ali Ronay nereli? Kaç yaşında? The Taste Türkiye'nin jürileri arasında yer alan Ali Ronay, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Ali Ronay'ın özel hayatına dair detayları sizler için hazırladık...

The Taste Türkiye Ali Ronay kimdir? Nereli ve Kaç yaşında
Yayın Tarihi: 2.09.2019 22:11:00

Fox TV ekranlarının sevilen yarışması The Taste Türkiye'de jürilik yapan Ali Ronay, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. The Taste Türkiye izleyicisi, Ali Ronay kimdir? Ali Ronay kaç yaşında ve nereli? Bu soruların yanıtını merak ediyor. Ali Ronay'a dair detaylar haberimizde...

FOX TV ekranlarında en iyi yemek ve sunumu yapanan ödüllendirileceği The Taste Türkiye'de yeni sezon heyecanı başlıyor! Şef adayları, The Taste Türkiye mutfağında hünerlerini sergileyecek ve rüştünü ispat etmiş şefler önünde en iyi bildikleri işi yapmaya çalışacaklar! Zorlu The Taste Türkiye maratonu bugün itibariyle başlayacak. Peki The Taste Türkiye jürisi Ali Ronay kimdir?


The Taste Türkiye Jüri Ali Ronay Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Ali Ronay, Fox TV ekranlarının ilgiyle izlenen 'The Taste Türkiye' yarışmasında jürilik yapıyor. Ünlü şef, hem yurtiçi hem de yurtdışı tecrübesiyle 19 yıldır mutfakta. Baş aşçı olarak 27 yaşından bu yana mutfaklarda olan Ali Ronay, Anadolu mutfağını dünyaya açmak istiyor.

 Ali Ronay, Gazi Üniversitesi & Amerikan AHMA ve Paul Bocuse Enstitüsü’nden mezun olmuştur. Ali Ronay, The Taste Türkiye yarışmasında jüriler arasında yer almaktadır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR