The Taste Türkiye 11 Eylül kim elendi? Dokunulmazlığı kim kazandı?

Fox TV'nin yeni sezonu değişikliklerle devam eden yarışma programı The Taste Türkiye 11 Eylül çarşamba günü 14. bölümüyle ekranlara gelecek. Takımların belirlendiği yeni haftada rekabet başlarken, şefler de takımları konusunda titizlenecek. Peki The Taste Türkiye 11 Eylül kim elendi?

The Taste Türkiye 11 Eylül kim elendi? Dokunulmazlığı kim kazandı?
Yayın Tarihi: 11.09.2019 18:18:00

The Taste Türkiye 11 Eylül kim elendi? Dokunulmazlığı kim kazandı? her yerde aranıyor. Moderatörlüğünü Hazer Amani'nin yaptığı The Taste Türkiye 2. sezonuna geçtiğimiz hafta merhaba dedi. Takımların belirlendiği ilk haftanın ardından mücadelenin kızışacağı 14. bölümde şefler yarışmacılarının en iyi kaşıkları çıkartması için mücadele edecek. Elenmemek için ecel terleri dökecek olan 12 yarışmacı da tüm maharetlerini sergileyecek. Haliyle The Taste Türkiye 11 Eylül dokunulmazlığı kim kazandı? Yarışmaya kim veda etti? her yerde aranıyor. Detaylar haberimizde...

Yeni sezonunda Şemsa Denizsel'in ayrıldığı yarışmanın kadın şefi Esen Hünal oldu. Ayrıca mentor şef ve moderatör konumuyla The Taste Türkiye'ye katılan Hazer Amani de yarışmaya hareket getirdi.

Yeni sezonda da her şefin takımında 4'er yarışmacı yer alıyor. Her hafta konuk bir şefin geldiği programda şefler yapılan yemeklerden birini seçiyor ve bu 3 takımın tabağını tadan konuk şef yalnızca birine koruma veriyor. Bu sayede koruma alan kişi 2. etapta yani eleme turunda kötü bir tabak çıkarsa bile elenmiyor.




Her şefin bir kötü bir iyi tabak seçtiği eleme turunda ise son 2'e kalan yarışmacılar düello yapıyor ve biri eleniyor. Tabi jüri üyesi şeflerin birer de koruma hakkı bulunuyor. İlk sezondan hatırlayacağınız üzere bu koruma hakkı elenmek üzere olan yarışmacıyı ipten almak için joker gibi bir durum. 

Stres ve mücadelenin bir arada olduğu  The Taste Türkiye jüri koltuğunda da Ali Ronay, Rafet İnce ve Esen Hünal oturuyor. Peki The Taste Türkiye yeni sezonda ilk elenen kim olacak?

THE TASTE TÜRKİYE 11 EYLÜL VEDA EDEN İSİM KİM OLDU?

The Taste Türkiye’de maraton yeni başlarken 11 Eylül akşamı yayınlanan 14. bölümde kimin elendiği henüz belli olmadı. Ancak veda eden yarışmacı belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR