Temizlik Benim İşim sunucusu Kadir Ezildi kimdir? Kaç yaşında nereli

Yeni sezonda gündüz kuşağını daha da güçlendirmek isteyen Fox TV, Temizlik Benim İşim adlı yarışmasını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Hal böyle olunca Temizlik Benim İşim sunucusu Kadir Ezildi'nin hayatı da en az program kadar merak edildi.Peki Kadir Ezildi kimdir? hadi gelin hep birlikte bakalım...

Temizlik Benim İşim sunucusu Kadir Ezildi kimdir? Kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 6.08.2019 13:47:00

Geçtiğimiz mayıs ayında TLC'de fırtına etkisi yaratan Temizlik Avcıları'nın en eğlenceli yüzü Kadir Ezildi yeni sezon için Fox ile el sıkıştı. 11 Mayıs 2019'da TLC ekranlarında orijinali Obsessive Compulsive Cleaners olan rogramdan uyarlanan Temizlik Avcıları çok sevilmiş ancak reytinglerini kaybetmemek için haziran sonu sezon finali yapmıştı. 

Yeni sezonu büyük bir heyecanla beklenen Temizlik Avcıları'nda büyük bir değişim olacağını TLC açıkladı. Temizlik Avcıları programında  Kadir Ezildi, Arzu Nar Gül ve Hülya Yavuz Özşeçen tanımadıkları insanların evlerini temizlemiş ve çok sevilmişlerdi. Özellikle eğlenceli tavırları ve esprileri ile dikkat çeken Kadir Ezildi kendine başka bir yol çizerek, Fox ekranlarına transfer oldu.



Temizlik Benim İşim Kadir Ezildi kimdir?


19 Mart 1995 tarihinde doğan Kadir Ezildi, annesiyle birlikte yaşıyor. Haftada 3 gün dip köşe ciddi bir temizlik yapan Kadir annesini bile bezdirmiş durumda. Aslen Konyalı olan Ezildi İstanbul'da ikamet ediyor.

Obsesif Kompülsif Bozukluk teşhisi bulunan Kadir pek misafir sevmiyor. Sadece evini değil yaşadığı apartmanın temizliğini de yapan Kadir Ezildi evdeki herkesi de bıktırmış. Özellikle Kadir’in annesi onun bu takıntısından bıkmış. Kadir’in annesi işten eve geldiğinde oturamadığını ve kendi evinde tedirgin olduğunu söylüyor.  

Çaya oldukça düşkün olan Kadir Ezildi yeni programıyla son zamanların yükselen ekran yıldızlarından biri olacak gibi görünüyor.

Başvuruları tüm hızıyla devam eden Temizlik Benim İşim çok yakında Fox ekranlarında olacak...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR