Temizlik Benim İşim Nilgün Gönül kimdir? Kaç puan aldı

Fox TV'nin çok sevilen yarışma programı Temizlik Benim İşim'de yeni hafta yeni yarışmacılarla devam ediyor. Birbirinden takıntılı ve dişli rakiplerin yarıştığı cuma yarışmacısı Nilgün Gönül çok merak edildi. Herkes Temizlik Benim İşim Nilgün Gönül kimdir? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Temizlik Benim İşim Nilgün Gönül kimdir? Kaç puan aldı
Yayın Tarihi: 5.09.2019 09:46:00

Sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin yaptığı Temizlik Benim İşim her hafta yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta yeni yarışmacıların yer aldığı programda bu hafta sivri diliyle Nilgün Gönül çok dikkat çekti. Hal böyle olunca Temizlik Benim İşim Nilgün Gönül kimdir? Rakiplerinden kaç puan aldı? her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...

Yarıştıkları günde pis bir evin 4 saat içinde salonu,banyosu ve mutfağını temizleyen yarışmacılar gün sonunda da rakiplerinden de Kadir'den de puan alıyorlar.


TEMİZLİK BENİM İŞİM NİLGÜN GÖNÜL KİMDİR?

Temizlik Benim İşim 6 eylül cuma yarışmacısı Nilgün Gönül, 43 yaşında. Temizlik görevlisi olarak çalışan Nilgün hanım 2 çocuk annesi. Kahkalarıyla neşen saçan Nilgün hanım rakiplerine yaptığı ağır eleştirilerle de dikkat çekti.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR