Temizlik Benim İşim 16-20 Eylül yarışmacıları kimler? Adları ne

Fox TV'de hafta içi her gün yayınlanan yarışma programı Temizlik Benim İşim 16-20 Eylül yeni haftasında yarışacak isimler belli oldu. Her gün kan ter içinde ev temizleyecek olan yeni hafta yarışmacılarında 4 kadın 1 erkek bulunuyor.bPeki 16-20 Eylül Temizlik Benim İşim yarışmacılarının adları ne?

Temizlik Benim İşim 16-20 Eylül yarışmacıları kimler? Adları ne
Yayın Tarihi: 16.09.2019 15:01:00

Sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin yaptığı Temizlik Benim İşim her hafta yepyeni yarışmacılar ve birbirniden pis evlerle ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta beş kişinin yarıştığı Temizlik Benim İşim 16-20 Eylül yarışmacıları belli oldu. Bu hafta 4 kadın ve 1 erkek yarışmacıdan oluşan yeni hafta yarışmacılarının adları ne çok merak ediliyor. Peki Temizlik Benim İşim 16-20 Eylül yarışmacıları kim? Adları ne? Yaşları kaç?

Temizlik Benim İşim'de bu hafta Hamide Atar, Sunay Aslan, Serkan Semint, Türkan Değirmenci, Asiye Senem Koç kıyasıya rekabet edecek. Hal böyle olunca Temizlik Benim İşim 16-20 Eylül yarışmacıları hakkındaki detaylar her yerde aranıyor...



Temizlik Benim İşim Hamide Atar kimdir? İşi ne?

Hamide Atar, 37 yaşında ve esnaf. Tatlı dili ve rekabetçi tavrıyla dikkat çeken Hamide Hanım, temizlik tutkusuyla ön plana çıkmayı hedefliyor. Ancak tek sıkıntısı böcek korkusu...



Temizlik Benim İşim Sunay Aslan kim? Kaç yaşında

32 yaşında ve ev hanım olan Sunay Aslan, yüzeysel temizlikten hiç hoşlanmayan ve eşyalarda parmak izi görmeyi sevmeyen biri. Çok iddialı olan Sunay Hanım, hızına çok güveniyor.




Temizlik Benim İşim Serkan Semint kimdir? Nereli ?

Serkan Semint 25 yaşında ve yüksek lisans öğrencisi. Ablası sayesinde temizlik takıntısı sahibi olan Serkan bey, neşeli sempatik bir adam. Aslen Adapazarlı olan Serkan Semint birinci olacağını düşünüyor.



Temizlik Benim İşim Türkan Değirmenci​ kim? Ne iş yapıyor?

Türkan Değirmenci, 57 yaşında ve gerçekten temizlik onun işi. Aslen Adapazarlı olan Türkan Hanım, 4 çocuk annesi ve 2 torunu var. 18 yıldır evlere temizliğe giden Türkan Değirmenci çok iddialı. 



Temizlik Benim İşim Asiye Senem Koç kimdir? Yaşı kaç? 

Kendini sinirli, agresif ve bir şeyi beğenmeyen biri olarak tanımlayan Asiye Senem Koç, 24 yaşında ve ev hanımı. Temizliğe çok düşkün olan Asiye Hanım girdiği evlerde bir yere dokunmak istemiyor. 

Temizlik Benim İşim'de bu hafta neler olacağını, yarışmacıların kaç puan alacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR