Temizlik Avcıları yeni sezon ne zaman başlayacak? Programda neler değişecek

TLC Türkiye'nin geçtiğimiz sezon sonunda yayınladığı Temizlik Avcıları programı kısa sürede fenomen haline geldi. Haziran ayında sezon finali yapan Temizlik Avcıları yeni sezon ne zaman başlayacak? Programda değişiklik olacak mı? çok merak ediliyor. Biz de sizler için bu soruları araştırdık bulduk.

Temizlik Avcıları yeni sezon ne zaman başlayacak? Programda neler değişecek
Yayın Tarihi: 7.08.2019 18:50:00

TLC ekranlarının sevilen programı Temizlik Avcıları 15 haziran cumartesi akşamı ekranlara gelen 5. bölümüyle sezon finali yaptı. Çok kısa bir sürede büyük başarı elde eden Temizlik Avcıları bir anda herkesin favori programı haline geldi. Tatilin bitmesini iple çeken izleyiciler ise Temizlik Avcıları yeni sezon ne zaman başlayacak? diye aramaya başladı. İşte detaylar...



Temizlik takıntısı olan üç kişinin tanımadıkları evlere giderek temizlik yapması formatına sahip olan Temizlik Avcıları her cumartesi 19:30'da ekranlara gelen uyarlama bir yapım. Orijinal versiyonu İngiliz yapımı Obsessive Compulsive Cleaners olan program sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Bir anda çok dikkat çeken programda Arzu Naz Gül, Hülya Yavuz Seçen ve Kadir Ezildi yer alıyordu. Onları çok zorlayan evlere giderek temizlik yapan bu üçlü neredeyse hijyen kahramanı ilan edildiler. Ancak sezon finalinde işler istenildiği gibi gitmedi ve yapımcı ile temizlik avcılarımız anlaşamadı. 




İşte bu yüzden TLC'de yeni temizlik avcıları aramaya başladı. Henüz programda kimler olacak bilemiyoruz ama Temizlik Avcıları yayın tarihi belli oldu mu çok merak ediliyor. 

Temizlik Avcıları 2. sezon ne zaman başlayacak?

Henüz net bir tarih vermese de TLC programın yeni sezon tanıtımlarını yayınlamaya başladı bile. Yani Temizlik Avcıları yepyeni hijyen kahramanları ve birbirinden pis evlerle Eylül ayında kaldığı yerden ekranlarda olacak.

Temizlik Avcıları Eylül ayında TLC'de...
 





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR