Teknosa Senetle Telefon Vereceğini Duyurdu

Teknosa senetle telefon veriyor mu? Teknosa’dan senetle alışveriş yapılır mı? Teknosa senetle cep telefonu almak için ne yapmak lazım? Sizlere bu konu hakkında gerçek bilgileri vereceğiz.

Teknosa Senetle Telefon Vereceğini Duyurdu
Yayın Tarihi: 13.02.2020 11:26:00

Teknosa senetle telefon veriyor mu? Teknosa’dan senetle alışveriş yapılır mı? Teknosa senetle cep telefonu almak için ne yapmak lazım? Sizlere bu konu hakkında gerçek bilgileri vereceğiz.

Bankalardan kredi ve kredi kartı kullanmayan kişiler cep telefonu almak istedikleri zaman senetle alışveriş yapılan yerlere gidebilirler. Bankalardan bu ürünleri kullanmayanlar için kolaylık sağlayan bu yerlerden dilediğiniz cep telefonunu peşinatlı veya peşinatsız olarak alabilirsiniz. Teknosa mağazasında da bilindiği gibi pek çok cep telefonu vardır. Yalnız bu firma hiçbir ürününü senetle vermemektedir. Elden senetle cep telefonu veren mağazalar vardır ama Teknosa hiçbir müşterisine senetle cep telefonu vermemektedir. Teknosa senetle telefon arayışınız varsa bu işlemlerin yapılmadığını söylemek isteriz. Ama eğer nakit sıkıntınız varsa bu firma sizlere özel kampanyalar sunarak istediğiniz cep telefonunu almanızı sağlayacaktır. İşte detaylar.

Teknosa’dan Cep Telefonu Nasıl Alınır?

Teknosa kredi kartı, peşin çalışan bir kurumdur. Eğer bu firmadan paranız yoksa ve cep telefonu almak istiyorsanız anlaşmalı olduğu banka kredileri ile dilediğiniz cep telefonunu veya elektronik eşyayı alabilirsiniz. Teknosa senetle cep telefonu vermediği için bu tarzda bir sistem geliştirmişlerdir. ING üzerinden aldığınız cep telefonu fiyatı kadar kredi alabilir ve 6 ile 12 ay taksitle kredinizi kullanabilirsiniz.
Teknosa ING kredisi ile cep telefonu almak içinde banka şartlarına uygun olmanız gerekiyor. Bunun için cep telefonu kredisine başvuru yapılıyor. TEKNOSA yazıp TC KİMLİK numaranızı 2229’a mesaj atıyorsunuz. Bu şekilde 15.000 TL’ye kadar kredi değerlendirmesi yapılıyor. Eğer kredi onayınız gelirse hemen banka size alacağınız ürün için TEKNOSA ile iletişime geçip paranızı ödüyor. Siz bu işlem sonrasında artık Teknosa’ya değil ING BANK’a ödemelerinizi yapıyorsunuz. Dilerseniz bu mesajı mağazaya gitmeden de atabilir, kredi alıp alamadığınızı öğrenebilirsiniz.


Senetle Telefon Nasıl Alınır?

Senetle telefon almanız için bazı firmalar vardır. Bu firmaların başında ülkemizde de birden fazla şubesi olan EVKUR gelmektedir. EVKUR senetle cep telefonu ve senetle alışveriş yapacağınız bir mağazadır. Bu mağazanın yanında ayrıca beyaz eşya mağazaları olan Beko ve Arçelik üzerinden de senetle alışveriş yapabilirsiniz. Bu firmalardan işlem yapacaksanız peşinat ödemek durumundasınız. Ayrıca bir iş yerinde çalışmalı ve bu işyerinde çalıştığınızı ispatlamanız gerekiyor.
Senetle telefon veren yerler sizleri önce bir sorgulamaya tabii tutar. Bu sorgulama sonunda da eğer sizlerin bu borcu ödeyeceğinize güvenirlerse işlemleri başlatırlar ve cep telefonunu verirler. Eğer sizin ilk defa alışveriş yaptığınızı ve borcu ödemeye gücünüzün olmadığını düşünürlerse de sizden kefil isteyeceklerdir.

Peşinatsız Telefon Nasıl Alınır?

Mağazalar yukarıda da söylediğimiz gibi peşinat istemektedirler. Ama eğer daha önce başvuru yaptığınız firmadan senetle işlem yaptıysanız ve bu işlemleri düzenli ödediyseniz hiçbir sorun olmadan peşinatsız olarak da sizlere cep telefonu verebilirler. Bu tamamen mağaza puanınıza bağlıdır. Düzenli ödeyen müşteriler uygun taksit seçenekleri ile peşinatsız işlem yapabilirler.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR