Tek Yürek Oyuncuları kimler? TRT 1 Tek Yürek oyunsu kadrosu konusu

Tek Yürek oyuncuları kimler? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tek Yürek dizisi oyuncuları ve konusu nedir? TRT 1 Tek Yürek dizisi oyuncuları yakından tanıyalım. Sizler için Tek Yürek oyuncuları derledik. İşte TeK Yürek dizisi oyuncu kadrosu.

Tek Yürek Oyuncuları kimler? TRT 1 Tek Yürek oyunsu kadrosu konusu
Yayın Tarihi: 7.02.2019 19:00:00

TRT 1 ekranlarında yeni bir Koçum Benim dizisi geliyor. Kanada'da yaşayan Halit'in eşini kaybettikden sonra döndüğü İstanbul'da yaşayacakları sonrası Buz hokeyi koçluğu yaptığı takımı oluşturacak. Geri Dönüşüm projesi kapsamında hikayenini anlatılacağı Tek Yürek dizisi oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çekiyor. Tek Yürek buz hokeyi oyuncuların isimleri sizler için hazırladık. İşte Tek Yürek dizisi kadrosu.

Tek Yürek dizisi oyuncuları kimler?

Tek yürek dizisinde Harcai, Arabulucu, Becerikli, Çocuk Kalpli ve Mazlum Umut'un hikayesinde hangi oyuncu hangi rolde oynuyor sizler için araştırdık. İşte Tek Yürek oyuncuları.

Tek Yürek Yiğit Saruhan kimdir? - Hilmicem İntepe



Ben Yiğit Saruhan... Babam öldüğümde küçüktüm, kardeşimi ben büyüttüm. Beni de Sait abim.. Hayat bana zor, ama dostlarımla tek yürek... Her şeye varım. Savaşan adamın aklında sadece hayatta kalmak vardır, o yüzden hayal kurmak bana lüks derdim... Demek hayattan alacaklıymışım... Kolay mı, asla. Mücadelem asıl şimdi başlıyor!

Tek Yürek Yusuf Zengin kimdir? - Anıl Tetik



Ben Yusuf Zengin… Gencim zekiyim, valla hiç alçak gönüllü olamayacağım, yakışıklı adamım…  Tek ailem ablam İlknur…  Bir de dostlarım tabi, soyadım gibi gönlüm de zengin... Ha bir de Aslı var. O gerçekten zengin... Tabi yaşadığım hayatı bilmiyor. Ama anlatacağım bir ara… O iş bende... Ciddiye aldığım bir şey yok mu, var. Bu sene şampiyonuz.  Yusuf dediydi dersiniz. .

Tek Yürek Umut Kara kimdir? - Arda Anarat




Ben Umut Kara… Kimi garip çocuk Umut der, kimi zeki, bazılarıysa aptal. Farklıyım işte, babamın kabul etmediği bu, benden utanmasına sebep... Gerçi dostlarım öyle düşünmüyor. İyi ki varlar. Ama yine de bir burukluk var içimde... İdare etmek değil, başarılı olmak istiyorum. Belki de olurum? Hayatımda ilk kez babama ben de varım derim.

Tek Yürek Mazlum Kahraman kimdir? - Tugay Bahşi



Ben Mazlum Kahraman… Kapı gibi adamım ayıptır söylemesi... Dostlarım da her tür belada bana güvenir, anam da... Dışardan güçlüyüm, ama içimi bana sor. Bazı şeyler zor gelir. Mesela babam... Huzurumuz yok evde. O çok koyar bana, belli etmem. Ha bir de Yaren var. Aşığım, ama ölsem açılamam. Duygular zor, ama aksiyon öyle mi? Buz pistinde şiir gibi kayarım. Yani... Çoğu zaman. Benimle sürprize hazırlıklı olun derim.

Tek Yürek Akif Gülmez kimdir? - Kaah Altay Köprülü



Ben Akif Gülmez... Hayatın baharında derler ya, ben de o hesap... Ama baharda kışı yaşıyorum... Ben fazla gülmem, hayat bana öğretmedi çünkü... Başımda bir bela var, kimseye anlatamam. Canım Allah’a emanet... Bir evim, sıcacık bir yatağım, bir ailem yok… Çok takmıyorum aslında, arkadaşlarım var. Ve artık bir umudum... Her şeye rağmen vazgeçmeyeceğim yepyeni hayallerim.

Tek Yürek Oğuzhan Özgür kimdir? Atakan Yılmaz



Ben Oğuzhan Özgür... Buz pistinde siküriti olarak çalışıyorum... İşim önemlidir, çalışkanımdır, napayım bakmam gereken hasta bir anam var benim… Efendi adamımdır, ama can dostlarımın bir bakışı yeter belaya dalmama, o ayrı. Ekip demişken, onlar benim ikinci ailem... Şimdi hep beraber yeni hayallere koşuyoruz. Sonu iyi olacak, biliyorum. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR