TEB Bireysel Kredi Kartlarından E-Ticarette Harcama Yapanlara Büyük Sürpriz: 500 TL Bonus Fırsatı!

TEB Bireysel Kredi Kartlarından E-Ticarette Harcama Yapanlara Büyük Sürpriz: 500 TL Bonus Fırsatı!

TEB Bireysel Kredi Kartlarından E-Ticarette Harcama Yapanlara Büyük Sürpriz: 500 TL Bonus Fırsatı!
Yayın Tarihi: 30.11.2023 19:48:00

E-Ticaret dünyası, TEB Bireysel Kredi Kartı sahipleri için dopdolu bir sürprizle karşılıyor! 17 Kasım-30 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olan bu özel kampanya ile tek seferde 1.000 TL ve üzeri her e-ticaret harcamasına 100 TL, toplamda 500 TL bonus kazanma şansını yakalayın! Detaylar haberimizde.


Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Bu büyük fırsattan yararlanmak için yapmanız gereken oldukça basit! Kampanya tarihleri öncesinde CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden ya da ETICARET yazıp 4616'ya SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.


Bonus Detayları ve Zaman Çizelgesi

17-30 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, 1.000 TL ve üzeri her e-ticaret harcamasına 100 TL bonus verilecektir. Toplamda ise 500 TL'ye kadar bonus kazanma şansı sizleri bekliyor. Bonus yükleme tarihi 11 Aralık 2023, bonus geri alım tarihi ise 26 Aralık 2023 olarak belirlenmiştir.


Kampanya Şartları ve Detayları

Bu muazzam kampanyadan yararlanmak için bazı şartlar bulunmaktadır. Kampanya sanal cüzdanlara yapılan yüklemelerde geçerli değildir ve yasaklı sektörlerde yapılan harcamalar dahil edilmemektedir. Ayrıca, kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 500 TL bonus kazanabilir.


Ek Kartlar ve Diğer Detaylar

Ek kartların yaptığı harcamalar asıl karta sayılacak, ancak ek kartlar kampanyaya ayrıca dahil değildir. Kampanyadan sadece bireysel kredi kartı sahipleri faydalanabilir; banka kartı, ticari kart ve sade kart sahipleri ise kampanyadan yararlanamazlar.


Bonus Kullanımı ve İade Durumları

Kazanılan bonuslar 11 Aralık-25 Aralık 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Kullanılmayan bonuslar 26 Aralık 2023 tarihinde geri alınacaktır. Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecek ve kampanyaya katılmadan önce yapılan harcamalar dikkate alınmayacaktır.


SMS ile Katılım ve Diğer Bilgiler

Kampanyaya SMS ile katılmak için gönderimi, TEB üzerine kayıtlı telefonunuzdan yapmanız gerekmektedir. Gönderilen SMS'ler KDV ve ÖİV dahil Turkcell ve Türk Telekom için 1,00 TL, Vodafone için 0,40 TL'dir. Ayrıca, kanuni takipte olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR