Tatlı Bela 5. bölüm izle Tatlı Bela 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal 7 sevilen dizisi Tatlı Bela 5. bölüm izle. Hint dizisi Tatlı Bela 5. bölümde neler oldu, Kanal 7'nin sevilen dizisi Tatlı Bela 5. bölüm fragmanı yayınlandı. 8 Haziran Cumartesi Tatlı Bela dizisi 5. bölümüyle ilgili detayları hazırladık...

Tatlı Bela 5. bölüm izle Tatlı Bela 5. bölüm fragmanı yayınlandı!
Yayın Tarihi: 8.06.2019 14:43:00

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Tatlı Bela, 5. bölümüyle 8 Haziran Cumartesi akşamı televizyonda olacak. Hint dizileri arasında belki de en sevilen dizi olan Tatlı Bela 5. bölümü merak ediliyor. Tatlı Bela 5. bölümünde neler olacak? Tatlı Bela 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gibi sorular sorulmaya başlandı.

Kanal 7 yaz kuşağının en sevilen Hint dizileri arasında 1 numara olan Tatlı Bela, aşk ve duygusallık dolu yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Tatlı Bela 5. bölümüne dair tüm detayları bu yazımızda sizler için hazırladık...


TATLI BELA 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Shlok'un Astha'ya verdiği görev yeni olaylara yol açar. Astha verilen görevi yapabilecek mi? Tapınağın günlük olaylarını raporlayacak olan Astha, her bilgiyi Shlok'a verecektir. Aynı bir katip gibi her şeyi Shlok'a iletmeye başlayan Astha, Shlok'la birlikte çalışır. 4. bölümde kavga ve aksiyonlu sahnelerin aksine 5. bölüm daha mutlu ve huzurlu geçecek.

Tatlı Bela dizisinin yönetmenliğinde Waseem Sabir yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma, Shalmalee Desai gibi önemli Hint oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı dizinin orjinial adı Iss Pyar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR