Tatlı Bela 4. bölüm fragmanı 7 Haziran Cuma Tatlı Bela dizisi neler olacak

Kanal 7 sevilen dizisi Tatlı Bela 4. bölüm fragmanı izle. Tatlı Bela 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı Bela dizisi 4. bölümüyle 7 Haziran Cuma günü Kanal 7 ekranlarnda olacak. Tatlı Bela dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Tatlı Bela 4. bölüm fragmanı 7 Haziran Cuma Tatlı Bela dizisi neler olacak
Yayın Tarihi: 6.06.2019 21:45:00

Hindistan menşeili diziler arasında yer alan Tatlı Bela dizisi, Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Tatlı Bela dizisi 3. bölümüyle Kanal 7 ekranlarında yayınlandı. Tatlı Bela 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı Bela 4. bölümde neler olacak, yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Yaz dizisi olarak dikkatleri çeken Hindistan dizisi Tatlı Bela, Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Tatlı Bela 4. bölümü 7 Haziran Cuma günü saat 21.30 da kanal 7 ekranlarında olacak. Bir Garip Aşk dizisinin devamı olan Tatlı Bela dizisi, yayınlandığı ilk bölümden bu yana büyük ilgiyle takip ediliyor. 


TATLI BELA 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Shlok, ailesinin büyük olaylarla sarsılmasından dolayı bundan Astha'yu suçlar. Shlok ayrıca düşkünler evini okula çevirme projesini tasarlamaktadır. Astha ise oradakilerin yerinden edilmemesi için Shlok'u ikna etme çabasındadır. Shlok'un aklı son yaşananlardan sonra iyice karışır ve odasına kapanır. Kalindi de Shlock gibi Astha'yı suçlu bulur, kızını korumanın yollarını arar. Astha ise tüm bu suçlamalara karşı kendisini aklamak ister. 

Tatlı Bela dizisi 4. bölümüyle 7 Haziran Cuma günü akşam saat 21.30 da Kanal 7 ekranlarında olacak. Şimdiden iyi seyirler dileriz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR