Tatlı Bela 12. bölüm fragmanı izle - Tatlı Bela dizisi 15 Haziran Cumartesi izle

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Tatlı Bela 12. bölümüyle 15 Haziran Cumartesi günü yayınlanacak. Tatlı Bela 12. bölümünü merakla bekleyen dizi severler Tatlı Bela 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tatlı Bela 12. bölümde neler olacak? Sorularının yanıtını araştırıyor.

Tatlı Bela 12. bölüm fragmanı izle - Tatlı Bela dizisi 15 Haziran Cumartesi izle
Yayın Tarihi: 14.06.2019 13:10:00

Kanal 7 ekranlarında tekrar bölümleriyle yayınlanan Tatlı Bela dizisi 12. bölümüyle 15 Haziran Cumartesi günü izleyicisiyle buluşacak. Dizi severler Tatlı Bela 12. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Tatlı Bela dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tatlı Bela 12. bölümde neler olacak?

Shlok ile Astha'nın aşkı nereye kadar devam edecek? Astha, görümcesinin yaşadıklarını Shlok'a anlatır ancak Shlok oralı olmaz, Astha ne yapacak? Tatlı Bela dizisinin tutkunları 12. bölümü iple çekmeye başladı. Astha, sözlerine inanmayan Shlok'a ders vermenin peşinde. Görümcesinin yaşadığı zorlukları bir bir anlatan ancak beklediği karşılığı bulamayan Astha, Shlok'u inandırmak için harekete geçiyor.

TATLI BELA 12. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - 15 HAZİRAN TATLI BELA DİZİSİ



Tatlı Bela dizisi 12. bölümüyle 15 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.45'de Kanal 7 ekranlarında olacak, şimdiden iyi seyirler dileriz. Tatlı Bela dizisi 12. bölümde neler olacak? Sorusunun yanıtını ise haberimizin devamında okuyabilirsiniz...


TATLI BELA 12. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Astha, görümcesi Gyoti'nin başından geçenleri, Gyoti'ye kayın validesinin işkenceler ettiğini anlatmaya karar verir. Anjali ve Shlok, Astha'ya inanmazlar. Hatta Shlok, Astha'nın aile meselelerine karışmasından dolayı rahatsızlık duymuştur ancak Astha, Shlok'a, görümcesi Gyoti'nin mutlu olmadan kendisiyle evlenmeyeceğini bildirir. Astha, görümcesi Gyoti ile ilgili söylediklerinde haklı olduğunu ve yalan söylemediğini ispat etmek için harekete geçer.

Astha, Gyoti'ye işkence eden kayınvalidesine bir oyun hazırlar ve kendi ağzından Gyoti'ye zulmettiğini itiraf etmesini sağlar. İlk başta Astha'ya inanmayan Shlok ve Bharat, bu itirafın ardından Gyoti'yi kurtamak için gerekeni yaparlar. Anjali ise Astha'nın sözlerinin doğru çıkmasına bir bakıma üzülmüştür, çünkü Astha evde artık egemen olmaya başlayacaktır. 

Kanal 7'nin sevilen Hint dizileri arasında yer alan Tatlı Bela dizisi aşk, dram ve macera dolu senaryosuyla haftanın 7 günü ekranlarda... Tatlı BEla 12. bölüm 15 Haziran Cumartesi saat 21.45'te yayınlanacak, iyi seyirler dileriz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR