Survivor Türkiye Yunanistan bitiyor yayından kaldırılıyor Survivor 2019 yeniden başlayacak

Survivor Türkiye Yunanistan formatı yayından kaldırılıyor. 2019 Survivor beklenen patlamayı yapamadı. Survivor Türkiye Yunanistan formatı resmen bitiyor. Yunanistan'da kapanan Survivor Türkiye Yunanistan Türkiye'de de bitiyor.

Survivor Türkiye Yunanistan bitiyor yayından kaldırılıyor Survivor 2019 yeniden başlayacak
Yayın Tarihi: 15.02.2019 22:47:00

Ve beklenen gelişme gerçekleşti. Survivor Türkiye Yunanistan resmen final yaparak yayından kaldırılıyor. 1 Mart tarihinde Survivor 2019 tekrar başlayacak. TV8 ekranların en çok ekmek yediren işi olan Survivor beklenen patlamayı yapamadı. Hem Yunanistan'da hem Türkiye'de aynı anda yayınlanarak bir işle iki ekmek yemeyi düşünen Acun Ilıcalı projesi bu sefer tutmadı. Survivor Türkiye yunanistan resmen bitiyor.

Survivor Türkiye Yunanistan 2019 resmen bitiyor

Yunanistan'da Survivor türkiye yunanistan yayından kaldırıldı. Ancak bu program yerine hemen yeni Yunanistan Survivor'u yayınlanacak. Resmi siteden yapılan açıklama sonrası Survivor formatı bitmiş oldu. Ancak Survivor 2019 Türkiye'de 2 hafta daha yayınlanabilecek. Daha önce hazırlanan yarışmacılar adeta bu günler düşünülmüş gibi bir çok fazla yarışmacı adayı Youtube üzerinden seçilerek gelmişti.


Survivor Ünlüler gönüllüler mi olacak?

Acun Ilıcalı, bu süreçte 15 gün içinde Ünlüler takımı kurabilirse Survivor formatı Ünlüler Gönüllüler olacak. Ancak Acun Ilıcalı bu formatta yarışacak Ünlüleri bulamazsa, daha önce duyurduğu isimleri ekranlara taşıyacak. Böylelikle Survivor formatı şu anki yarışmacılar Ünlüler, diğer yarışmacılar Gönüllüler olarak devam edecek.

Survivor buradan da anlayacağımız gibi izleten aslında Ünlülermiş. Bu sebeple eskilerden karma bir takım da yapılabilir, hemen diğer adaylarda yapılabilir. Karar Acun Ilıcalı'da. 

Ancak Ünlüler tanıdık yarışan isimler mi olacak yoksa yeni yarışmacılardan mı gelecek bekleyip göreceğiz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR