Survivor Turabi'nin son hali yürekleri dağladı

Survivor yarışmasıyla büyük bir kitle edinen Turabi'nin son hali Yeşilçam'ın sokağa düşen yıldızlarını hatırlattı.

Survivor Turabi'nin son hali yürekleri dağladı
Yayın Tarihi: 24.08.2023 11:19:00

Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışma programı Survivor ile adını duyuran Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Turabi'nin son hali sevenlerini üzdü.

Bir süredir Amerika'da yaşayan Turabi Çamkıran, yaptığı açıklamalarla sevenlerini ağlattı. Turabi, yarışmadan önceki beş parasız halime geri döndüm dedi.

Survivor'da iki kez şampiyon olduktan sonra yurt dışında katıldığı yarışmada da birinci olan Turabi Çamkıran'ın hayatı adeta alt üst oldu. Uzun bir süredir Amerika'da yaşıyan Turabi, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi devam eden Turabi, "Bir kazaydı, geçecek. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim inşallah." demişti.


Turabi yeni açıklamalar yaparak yarışmalardan kazandığı tüm paraları harcadığını söyledi ve beş parasız kaldığını anlattı.

Turabi açıklamasında "Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra beni heyecanlandıracak bir teklif olmadıkça yarışlara veda ediyorum ve emekli oluyorum. Kazandırdığı paralar yüzünden de çok insan kaybettim. Paraların bir kısmı ailenin borçlarına, bir kısmı dostların derdine, bir kısmı da ihtiyacı olan kardeşlerime gitti. Helal hoş olsun. Bir kısmını yedim, kalanını ticarette batırdım. Kötü gün parasını da şimdi sağlığımı düzeltmek için kullanıyorum. Çok şükür yarışmalardan önceki beş parasız halime geri döndüm." dedi.

Turabi bu saatten sonra bir yarışa girip de para kazanırsa kazandığı parayı bir hayır kurumuna bağışlayacağına da dikkat çekti. Çamkıran ayrıca "Artık yarışıp hayallerini gerçekleştirmek isteyen kardeşlerim için çalışacağım. Çok çalışın kardeşlerim. 2024 senesinde en az 1,000,000 dolar ödüllü yarışmaları kazanmak istiyorsanız şimdiden hazırlanın. Yakında benim koçluğumda dünyanın her yerinde ki yarışmalarda benim ekibimden şampiyonlar çıkacak. O güne kadar kalın sağlıcakla." duyurusunu yaptı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR