Survivor SMS sonuçları Acunn 19 mart survivor kim elendi veda eden isim kim oldu

Survivor SMS sonuçları. Survivor SMS sonuçları acunn kim elendi? 19 Mart tarihinde Survivor elenen isim Hakan mı oldu. Survivor 2019 veda eden Türkiye takımından kim oldu. Survivor kim elendi. Bu akşam Survivor veda eden isim kim.

Survivor SMS sonuçları Acunn 19 mart survivor kim elendi veda eden isim kim oldu
Yayın Tarihi: 19.03.2019 23:14:00

Survivor'da kim elendi. Survivor SMS sonuçları 19 mart 2019 salı günü belli oldu. Survivor veda eden isim belli oluyor. Yayınlandığı günler reyting rekorları kıran Survivor, bu akşam bir elemeyle karşı karşıya. Erken final olarak lanse edilen potadan kim çıkacak. Survivor veda eden isim kim oldu sorusu yanıt buldu.

Yine çok kızılan bir potada

Erkekler arasında en iyiler arasında olmak için çırpınan Hakan, Bora ve Atakan potası yine Türkiye takımını düşürecek düzeyde bir pota oldu. Özellikle gitmesi gereken iki kadın yarışmacı varken böyle bir pota yine hiç beklenmedik bir pota oldu. Ancak bu 3 adayda Survivor'a çok şey katabilecek yarışmacılar. Ancak bu şekilde elene elene türkiye takımı hiç oyun kazanamıyor.

Survivor SMS Sonuçları 19 mart 2019!


Survivor SMS sonuçlarına göre veda edecek isim belli oluyor. En çok oy alan aday Atakan oldu. büyük bir şok yaşayarak aday olan Atakan, dönüşü muhteşem olsun diye uğraşıyor. sakatlığı nedeniyle uğraştığı anlarda potaya yazılması çok kızdırdı ve bu oy olarak ona döndü. SMS'de birinci sırada Atakan, ikinci sırada Bora ve üçüncü sırada Hakan var.

1- Atakan
2- Bora
3- Hakan

Survivor'da Acunn sms sonuçlarına göre veda eden isim Hakan oldu. Masterchef programında çok hayranı olsada Survivor'da en hızlı yarışmacılardan biri. Bora elense daha mı iyi olur soruları akıllara gelsede Hakan adaya veda eden isim oldu. Survivor bu saatten sonra yangın yeri olacak ve yeni gelen Emre ile Sabriye potaya girmeye artık çok yakın. 

Hakan mı elendi?

Survivor SMS sonuçlarına göre Hakan elendiği düşünülüyor. İlk olarak tüm Türkiye duyurduğumuz haberde yine yanılmayı düşünmüyoruz. Bundan öncede olduğu gib iyine elenen ismi bildiğimizi sizlere duyuralım.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR