Survivor kim elendi? 19 Haziran Çarşamba Afroditi mi Kyriakos mu Nikos mu elendi?

Survivor 2019'da bu hafta kim elendi? Survivor yarışması Siyah Beyaz takım mücadelesiyle sürüyor. Yarışmada Afroditi mi Kyriakos mu Nikos mu elendi, adaya veda etti? Yunan adaylardan kim gitti, Survivor 2019 10 bin euro ödülünü kim kazandı? Sizler için araştırdık...

Survivor kim elendi? 19 Haziran Çarşamba Afroditi mi Kyriakos mu Nikos mu elendi?
Yayın Tarihi: 18.06.2019 17:51:00

Survivor 2019 Siyah - Beyaz takım mücadelesiyle sürüyor! Bu hafta dokunulmazlık oyunlarının ikisini de kazanan Siyah takımdan eleme adayı çıkmadı. Beyaz takımdan Survivor'da bu hafta elenen isim belli olacak. Survivor 2019 yeni bölümde kim elenecek? Afroditi, Kyriakos ve Nikos Survivor konseyinde eleme adayı oldular.

Survivor 2019'da bu hafta elenen isim araştırılıyor. Dokunulmazlık konseyinde aday olarak potaya giren isimler Afroditi, Kyriakos ve Nikos oldu.

SURVİVOR 19 HAZİRAN ÇARŞAMBA KİM ELENDİ?


Survivor 2019 yeni haftada yeni bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Survivor 2019 bu hafta eleme konseyi 19 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek ve elenen isim belli olacak. Survivor 2019'da bu hafta elenen ismin büyük ihtimalle Kyriakos olacak. Survivor'da bu hafta elenen ismin büyük ihtimalle Kyriakos olacağı düşünülüyor ancak sürpriz gerçekleşip Afroiditi veya Nikos da elenebilir.

Survivor'da elenen isim belli olduğunda sizlerle bu sayfada paylaşacağız.

Survivor 2019'da bu hafta beklenildiği ve tahmin edildiği gibi Yunan yarışmacısı Kyriakos adaya veda etti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR