Survivor dokunulmaz oyununu kim kazandı 102. Bölüm 22 Haziran

Survivor 2019'da yeni dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 102. bölümde artık finalistler belli oluyor. 22 Haziran Survivor oyununda dokunulmazlığı hangi takım kazanacak? Sembol oyunlarının galibi kim olacak?

Survivor dokunulmaz oyununu kim kazandı 102. Bölüm 22 Haziran
Yayın Tarihi: 22.06.2019 19:08:00

Survivor 2019'da Siyah - Beyaz takım mücadelesi tam gaz sürüyor! 22 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'da Survivor yeni bölümüyle TV8 ekranlarında olacak. Survivor yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için nefesler tutuldu! Siyah veya Beyaz takımdan kim gidecek? Geçtiğimiz gün Survivor Siyah takımdan Sude elenen isim olmuştu. Sude'nin elenmesinin ardından gözler yeni elenecek isimde...

Survivor 2019'da artık finale az bir zaman kaldı. Survivor 2019 Siyah Beyaz takım mücadelesinin şampiyonunun belirlenmesine kısa bir süre kaldı! Survivor 22 Haziran yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu oynanacak. İki dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan en az 2 aday çıkacak ve elenen isim belli olacak.


SURVİVOR 2019 22 HAZİRAN SEMBOL KİMİN OLACAK?

Survivor'da final koltukları da dolmaya başlıyor! Survivor'da ilk finalistler uzun süredir oynanan Sembol oyunlarının ardından bu gece belli olacak. Seda ile Yusuf, 22 Haziran Cumartesi yeni bölümde Survivor sembol finalinde yer alacak. 

Survivor finalistinin belli olacağı oyunda Yusuf ile Seda karşı karşıya geliyor! Yusuf-Seda mücadelesinin galibi ile dokunulmazlık oyununu kazanan takımı sizlerle bu sayfadan paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR