Survivor Ada Konseyi kimlerin isimleri çıktı? Survivor 2019 kim elendi? Kader mi Okay mı Atakan mı

Survivor Ada Konseyinde kimler eleme adayı oldu. 3 adayın çıkacağı Ada konseyinde veda eden isim belli olacak. Survivor 2019 veda eden isim belli oluyor. İşte Türkiye Yunanistan 2019 eleme adayı 3 isim. Peki kim elenecek?

Survivor Ada Konseyi kimlerin isimleri çıktı? Survivor 2019 kim elendi? Kader mi Okay mı Atakan mı
Yayın Tarihi: 10.02.2019 23:37:00

Survivor Türkiye Yunanistan resmen başladı. İlk hafta çok iyi olan Türkiye takımı, 2. hafta adeta bozguna uğradı. Türkiye Yunanistan 2019 eleme adayları belli oluyor. Peki Survivor kim veda edecek. İlk kez bir Türk yarışmacı 2. haftada programa veda edecek. Peki Survivor kim erken veda edecek? Hangi isimler eleme adayı oldu. 

Survivor 2019 kimler eleme adayı olacak? 

Survivor'da Erdem mi elenecek sorusu yanıt buldu. Erdem tabiki bu elemeler arasında yer almayacak. Kendisi elense programa veda edemese bile yerine biri gelecek. Bu sebeple bu yarışmacılarından biri Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'a veda edecek. 

Performans birincileri belli oldu

Survivor 2019 en iyi performans sergileyen yarışmacılar belli oldu. Zorlu maratonda bu haftanın en iyileri Türkiye'de erkeklerde Hikmet oldu. Deli Hikmet adını alan Hikmet'le kadınlarda Seda oldu. Survivor Sema'nın kardeşi olan Seda ablası gibi bireyseli kimseye vermeyecek gibi görünüyor. 

Survivor eleme adayı kim oldu?


Survivor'da eleme adayları belli oluyor. Sude ve Bora bu hafta elenemeyecek isimler arasında yer alıyor. Hem Bora hem Seda üzerine birde isim söyleyecek. Survivor'da kazanan eleme adayları SMS sonucuna gidecek. Peki SMS'de son durumlar nasıl? İsimleri yazılan kişiler elemeden çıkabilecek mi?

Arkadaşların oylamasıyla Melisa, Büşra ve Kader arasında rekabet yaşandı. Kader, Büşra ve Melisa arasında süren ada oylamasında en çok ismi yazılan isim Kader oldu ve ilk elenen aday Kader oldu. 

Survivor 2019 SMS Sonuçları merak ediliyor

Survivor 2019 Kader gitme adayı oldu. Survivor Kader elenecek mi merakla bekleniyor. Sude gitme adayı olarak Okay ismini verdi. Son olarak ismi söyleyen kişi Atakan'ın ismini verdi.

Atakan
Okay 
Kader

SMS sonuçları merakla beklenecek. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR