Survivor 28 Mayıs 2019 Yeni bölüm Neler olacak? Eleme olacak mı

Survivor 28 Mayıs 2019 yeni bölümde neler olacak. Survivor yeni bölümde Dokunulmazlık oyunu oynandı mı. Survivor 28 mayıs 2019 tarihinde eleme neden olmadı. Survivor Eleme nasıl olacak.

Survivor 28 Mayıs 2019 Yeni bölüm Neler olacak? Eleme olacak mı
Yayın Tarihi: 28.05.2019 13:52:00

Survivor 2019 yeni bölüm izle. Survivor 28 Mayıs Salı günü yeni bölümde neler olacak? Survivor'ın yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Survivor da Siyah-Beyaz takım yıldızlar karması ile son kez karşı karşıya gelecek. Survivor'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanına Yusuf'un köpek balığı avına çıkması damga vurdu! Sude'yi dinlemeyen Yusuf, "Fazla et çıkar." diyerek Köpek balığını avlamak için zıpkınla daldı, ancak bir süre sonra suda gözden kayboldu. Survivor 2019 yeni bölümde neler olacak?

Survivor 2019'un yepyeni bölümü heyecanla bekleniyor! Survivor izleyicisi Türkiye-Yunanistan formatının ardından birçok sürprize sahne olan Survivor 2019 da şimdi de Siyah-Beyaz takım ve Türk-Yunan eski yıldızlar karması mücadeleleriyle sürüyor! Son kez karşı karşıya gelecek iki ekipte kazanan kim olacak? Sürpriz ödüllerin yer aldığı Survivor yarışmasının yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Survivor 28 Mayıs fragmanı da yayınlandı. Fragmandan ilk izlenimlerde dikkat çekiyor. Survivor Siyah takım yarışmacısı Yusuf, köpek balığını görüyor ve okyanusa zıpkınla dalıyor! 


SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE. SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yusuf köpek balığı avına Sude'nin itirazlarına rağmen çıkıyor! Köpek balığı avlayarak takıma ziyafet çekmek isteyen Yusuf, Sude'nin "Gitme Yusuf saçmalama." sözlerine karşın köpek balığı avına çıkıyor. Yusuf bir süre sonra zıpkınla daldığı okyanusta gözden kayboluyor! Yarışma da heyecan da sürüyor! Siyah Beyaz takım Yıldızlar karmasına karşı bu akşamki bölümle son kez mücadele edecek. 

Survivor 2019, yeni bölümüyle 28 Mayıs Salı akşamı saat 20.00 da yeni bölümüyle ekranlarda olacak! Survivor 2019'un yeni bölümüne dair detayları sizlerle bu sayfadan paylaşıyor olacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR