Survivor 2019 Yeni bölüm kim elendi Bora mı Okay mı?

Survivor 2019 yeni bölümleriyle 25 Haziran Salı günü devam ediyor. Survivor 2019'da bu haftanın eleme adayları Bora ile Okay oldu. Survivor'da kim elendi Bora mı Okay mı elendi? Survivor Beyaz takımda Türk elemesinde Bora mı Okay mı elendi?

Survivor 2019 Yeni bölüm kim elendi Bora mı Okay mı?
Yayın Tarihi: 25.06.2019 22:37:00

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor'da finale az bir zaman kala son Türk elemesi gerçekleştiriliyor! Survivor 2019 Siyah-Beyaz takım mücadelesinde finale artık sayılı günler kaldı. Siyah Takımda Katerina final koltuğunu garantilerken, beyaz takımda da Nikos, Afroditi ve Sembol finalinde Yusuf'u yenen Seda finale kalan isimler oldu. Son elemede Türk yarışmacılardan biri adaya veda edecek.

Survivor 25 Haziran Salı akşamı gerçekleştirilen dokunulmazlık oyununu kazanan Siyah takım oldu ve Beyaz takımda bir Türk isim elenecek. Beyaz takımda yer alan Bora ve Okay otomatikman eleme adayı oldu! Survivor 2019'da bu hafta, dün elenen Panagiotis'in ardından yeni elenen isim merak ediliyor.

SURVİVOR 2019 BORA MI OKAY MI ELENDİ?


Survivor 2019'da geçtiğimiz bölümde dokunulmazlık oyunlarının ikisini de kaybeden Siyah takımda Panagiotis ile Dimitra eleme potasına çıktı. Elenen isim Panagiotis oldu! Panagiotis'in elemesinin ardından Dimitra adada kaldı. 

Survivor 2019 yeni bölümünde de dokunulmazlık oyunu oynandı ve finale sayılı günler kala yeni bir yarışmacı daha eleniyor. Bu kez eleme sırası Türk yarışmacılarda. Bu kez adaya veda eden isim Türklerden olacak. Ancak Türk yarışmacı Seda, Sembol oyununda Yusuf'u yenerek finalde koltuğunu garantiye aldığı için dokunulmaz olacak. 

Survivor'da bu hafta Siyah-Beyaz takımda elenebilecek isimler Yusuf, Emre, Bora ve Okay oluyor. Bu 4'lüden biri gidecekti. Survivor 27 Haziran Salı dokunulmazlığı siyah takım kazanınca beyaz takımda Bora ve Okay elemeye otomatikmen çıkmış oldu. Elenen isim belli olduğunda bu sayfada sizlerle paylaşacağız.

Survivor 2019'a, finaller öncesi veda eden son isim BORA oldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR