Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacıları ne kadar kazanıyor?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan başladı. Türkiye ve Yunanistan'da aynı anda yayınlanacak Survivor 2019 yarışmacıları ne kadar para kazanıyor. Yarışmacıların aldığı ücret merak ediliyor. Bizde sizler için yarışmacıların aldığı paraları araştırdık.

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacıları ne kadar kazanıyor?
Yayın Tarihi: 2.02.2019 21:20:00

Survivor 2019 yarışmacıları ne kadar kazanıyor? Yayınlandığı günler rekorlar kıran Survivor programı resmen başladı. Hem Türkiye hem Yunanistanda rekor kıran bir başlangıç yapması beklenen Survivor'da yarışmacılar çok merak ediliyor. En çok Türkiye takımında yer alan yarışmacıların aldığı ücretler merak ediliyor. Bizde sizler için Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacıları ne kadar kazandığını derleidk. İşte o ücretler.

Survivor 2019 yarışmacıları ne kadar kazanıyor?


Survivor 2019 yarışmacılarının aldığı ücret belli oldu. Yarışmacılar bu sezon oldukça ucuza programa yer aldı. Bundan önce haftalık 70-80 bin tl bulan Survivor bölümleri nedeniyle bu sezon fiyatları ortaya çıktı. Ünlüler ve All Star olmadığı için Survivor yarışmacıların haftalık aldığı ücret 20 bin tl sabitlenmiş. En yüksek para alan yarışmacı 20 bin tl haftalık kazanıyor. Diğer yarışmacılar için bu ücret 10-15 bin TL arasında değişiyor. 

Survivor 2019 bu sezon yabancılarda yer alıyor. Bu isimlerin de aldığı paralar ortaya çıktı. Survivor yabancı isimler haftalık kazandığı ücret dudak uçuklatıyor. Onlarda 10-15 bin Euro arasında bir kazanca sahip oluyor.

Survivor 2019 Türkiye için gelirler Yunanistan'a göre az gözükse de oranın reklamlarından da o kadar kazanç sağlanıyor. Bu sebeple ücretler arasında herhangi bir olumsuz durum söz konusu değil. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR